Vizitator Trunks Postat Aprilie 17, 2020 Postat Aprilie 17, 2020 Nume:Trunks Numele celui reclamat?:Livia De ce faci această reclamație?:Nu scrie in regulamentul GFX ca nu pot pune mai multe creatii intr-o singura zi.Eu am si altceva de facut,de invatat,sa ma uit la serial,etc nu stii cat de greu imi este sa ma implic intr-o forma excelenta pe partea de GFX + ca putea sa imi trimita un mesaj si sa imi spuna ca nu sunt batut in cap.Revin cu un nou edit pentru faptul ca Liviu susține faptul ca se sanctionwaza pentru greșeală mea,ok dar acolo în regulament spune și ca trebuie mutată în arhiva ceea ce tu nu ai făcut, Livia. Dovezi:https://imgur.com/a/kdCUqRH
manDarikees. Postat Aprilie 17, 2020 Postat Aprilie 17, 2020 Intr-adevar,ai voie. Acum,sa vedem ce spune @Livia.
Community Developer Alexandru Postat Aprilie 17, 2020 Community Developer Postat Aprilie 17, 2020 Nu cred că @Livia ți-a dat warn-ul așa degeaba, eu cred că cu siguranță ai încălcat regulamentul sau nu a fost ea atentă. @Livia îți va explica ce și cum când vede această reclamație.
LCS PREMIUM Livia Postat Aprilie 17, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 17, 2020 Daca ai citi regulamentul general al forumului care se aplica pe absolut toate sectiunile ai vedea de ce ai warn Nu faceți două posturi, topic-uri consecutive, vor fi considerate ca fiind mesaje de tip SPAM și mutate în arhivă, încălcarea repetată va atrage după sine sancțiuni ! Nu era nevoie sa dai atatea reply-uri cu cate 2-3 lucrari intr-o zi. Se considera spam si ai fost sanctionat
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Aprilie 17, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 17, 2020 Cred ca iti lua vreo 1 minut sa citesti regulamentul general . Nimeni nu ti`a spus ca tot timpul tau sa fie pentru GFX dar si cand este te rog sa citesti regulamentele . TOATE . Daca ai altceva de facut de ce ai aplicat ? Respins . Topic inchis .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.