Jump to content

[Acceptat] » Cerere moderator Valentinch-

Recommended Posts

• Nume :  Valentin 
  • Vârstă :  17
  • De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Să ajut comunitatea cu tot ce pot 
  • Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia:Muzica/Filme/Seriale 
  • Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Voi creste activitate acestei sectiuni cu posturi utile 
  • Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme :  Eu zic ca ma implic cat de cat pentru a obține acest grad
  • Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Sigur ca da.
  • Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da
  • Alte precizări : Va multumesc ca va ocupați timpul de a citi si cerere mea sper sa ne intelegem  bine 
  • Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da

Având în vedere că ai o anumită vechime pe comunitate, te implici și ai un comportament decent, fără probleme / warn-uri etc. și avem mare nevoie de staff, din pricina asta fiind deschisă și o campanie de moderatori, de la mine ai pro.

Sper să te ții de cuvânt și să îți faci treaba, succes!

Sincer, eu de cand activez pe forum nu am vazut post-uri din partea ta. 

Ai o zi daca nu gresesc de cand ai reinceput activitatea, dar avand in vedere faptul ca forumul e in cautare de moderatori :PRO:dar in alta categorie. Acolo activez eu si momentan sunt alte categorii care au nevoie de moderator.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy