p o w e r # 1 3 3 7 Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Nume : Valentin Vârstă : 17 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Să ajut comunitatea cu tot ce pot Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia:Muzica/Filme/Seriale Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Voi creste activitate acestei sectiuni cu posturi utile Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Eu zic ca ma implic cat de cat pentru a obține acest grad Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Sigur ca da. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări : Va multumesc ca va ocupați timpul de a citi si cerere mea sper sa ne intelegem bine Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
zen ♫ Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Având în vedere că ai o anumită vechime pe comunitate, te implici și ai un comportament decent, fără probleme / warn-uri etc. și avem mare nevoie de staff, din pricina asta fiind deschisă și o campanie de moderatori, de la mine ai pro. Sper să te ții de cuvânt și să îți faci treaba, succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crd Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Pro, motivele la @zen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidu Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Din partea mea ai un pro sper sa fi un om capabil , succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Dar as sugera sa fii moderator la Web/it & gaming, acolo avem nevoie de moderatori. Acum vedem parerea unui fondator Link to comment Share on other sites More sharing options...
OriGinaL - LCS Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Toate motivele au zis colegii mei. De la mine ai un PRO, ai grija cum postezi si citeste Regulamentele inca o data Mult succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Animalix Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Sincer, eu de cand activez pe forum nu am vazut post-uri din partea ta. Ai o zi daca nu gresesc de cand ai reinceput activitatea, dar avand in vedere faptul ca forumul e in cautare de moderatori dar in alta categorie. Acolo activez eu si momentan sunt alte categorii care au nevoie de moderator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvOaSa Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Acceptat ca moderator pe categoria WEB / IT / GAMING . Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.