p o w e r # 1 3 3 7 Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Nume : Valentin Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : 1.Adăugare categorie Bancuri ajuta la activitate si posturi. 2.Adăugare categorie Stiri tot ajuta la activitate posturi etc 3.Adăugare categorie Meme List e ceva frumos si comic tot ajuta la activitate posturi etc Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Pentru dezvoltarea comunitatii si activitate
zen ♫ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Singura categorie cu care sunt deacord este memes. Neapărat trebuie să adăugăm memes pe forum !! Dar în rest, nu sunt deacord deoarece deja avem secțiuni la care trebuie să mărim activitatea.
LCS PREMIUM snK Posted April 15, 2020 LCS PREMIUM Posted April 15, 2020 Pro pentru a 3-a propunere. La primele 2 CONTRA deja sunt destule categorii de acel tip.
Anonim Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Propunerea pentru memes ar fi distractiva daca s-ar face meme-uri cu membri comunitati / stafull desigur daca ar fi de acord
LCS PREMIUM Livia Posted April 15, 2020 LCS PREMIUM Posted April 15, 2020 Pentru a doua categorie ai aici https://leaguecs.ro/forum/index.php?/forum/1909-despre-lume/ daca citesti regulamentul vei vedea ca poti posta aproape orice la acea sectiune. Ai acolo detaliile Si pentru bancuri si memes nu vad absolut niciun rost, avand in vedere ca avem de marit activitatea in alte parti mai importante Am putea deschide un topic cu bancuri si memes la jocuri forumistice, nu e nevoie sa facem categorii separate
OriGinaL - LCS Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 1.Propunere, Mna nustiu ce sa zic, Sunt mai mult CONTRA deoarece toti le fura depe net si se fura alea mai vechi, Aş fii de acord daca cineva sar apuca sa faca ceva nou. 2.Propunere, Nu cred ca o sa deschida cineva Foromu leaguecs atata timp cat exista programe live, si toate astea. Dar ar fii un plus sa postezi o stire decat alta prostie, Eu unu aş schimba-o cu Anime dar na. 3.Sa zicem PRO ca au dat si colegi vreau sa vad ce activitate vor face acolo.
crd Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 1. contra - nu isi are rostul. 2. 50 - 50 - nu ar strica inca o categorie unde sa poti creea topicuri 3. pro
p o w e r # 1 3 3 7 Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 Acum 2 ore, OriGinaL'POWER a spus: 1.Propunere, Mna nustiu ce sa zic, Sunt mai mult CONTRA deoarece toti le fura depe net si se fura alea mai vechi, Aş fii de acord daca cineva sar apuca sa faca ceva nou. 2.Propunere, Nu cred ca o sa deschida cineva Foromu leaguecs atata timp cat exista programe live, si toate astea. Dar ar fii un plus sa postezi o stire decat alta prostie, Eu unu aş schimba-o cu Anime dar na. 3.Sa zicem PRO ca au dat si colegi vreau sa vad ce activitate vor face acolo. La 2 e bun si anime daca se adaugă
Animalix Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Acum 34 minute, valentinch-.wKz a spus: La 2 e bun si anime daca se adaugă Anime ai aici -> https://leaguecs.ro/forum/index.php?/forum/1373-anime/ La 1 si 3 sunt contra, sunt sanse foarte mari de a fi repostate. Cel mult " https://leaguecs.ro/forum/index.php?/forum/1909-despre-lume/ " sa fie redenumit in "Stiri"
LCS PREMIUM NeRvOaSa Posted April 16, 2020 LCS PREMIUM Posted April 16, 2020 Memes List a fost adaugata , celelalte inca nu . O sa ai acces acolo , te rog sa te ocupi . Topic inchis .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.