Jump to content

[Respins] » Cerere grad Maverik

Recommended Posts

Posted
  • Nume : Valentin
  • Vârstă : 16
  • De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa va ajut cu activitatea mea
  • Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia
  • Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :Posturi si sa mentin linistea pe ea :D
  • Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Pai am avut multa activitate la jocuri forumistice dar daca voi fii acceptat voi face multe posturi si o sa incerc sa ma implic in diverse proiecte
  • Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?Da
  • Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da
  • Alte precizări :Am vazut ca ati deschis o campanie si am zis sa-mi incerc norocul :P
  • Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Normal
  • LCS PREMIUM
Posted

:CONTRA:in ultimele 3 zile nu ai avut deloc activitate la aceea sectiune.

Posted

Nu stiu ce sa zic, toate posturile tale sunt la server-ul pe care te joci sau la jocuri forumistice, deci pana acum nu ai adus un + comunitatii.

Contra, fa activitate si revin-o cu o cerere.

• LCS PREMIUM
Posted

Trebuie sa faci activitate la sectiunea dorita. 

:CONTRA:

Posted

Activitatea ta in ultima perioada este una foarte scazuta , ar trebui inainte sa faci cerere sa activezi putin mai mult pe categoria unde doresti sa o moderezi si dupa care ar trebui sa faci cererea de moderators pana atunci sunt  :CONTRA:

Posted

Te rog sa faci activiate si sa revii cu o cerere peste 15 zile/2 saptamani.

Daca o sa iti faci treaba cum trebuie o sa primesti si gradu fara nici o problema.

CONTRA, NU ai activitate pe sctiune!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy