MAVERIK. Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Nume : Valentin Vârstă : 16 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa va ajut cu activitatea mea Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :Posturi si sa mentin linistea pe ea Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Pai am avut multa activitate la jocuri forumistice dar daca voi fii acceptat voi face multe posturi si o sa incerc sa ma implic in diverse proiecte Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?Da Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări :Am vazut ca ati deschis o campanie si am zis sa-mi incerc norocul Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Normal
LCS PREMIUM snK Posted April 14, 2020 LCS PREMIUM Posted April 14, 2020 in ultimele 3 zile nu ai avut deloc activitate la aceea sectiune.
crd Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Nu stiu ce sa zic, toate posturile tale sunt la server-ul pe care te joci sau la jocuri forumistice, deci pana acum nu ai adus un + comunitatii. Contra, fa activitate si revin-o cu o cerere.
LCS PREMIUM Livia Posted April 14, 2020 LCS PREMIUM Posted April 14, 2020 Trebuie sa faci activitate la sectiunea dorita.
Davidu Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Activitatea ta in ultima perioada este una foarte scazuta , ar trebui inainte sa faci cerere sa activezi putin mai mult pe categoria unde doresti sa o moderezi si dupa care ar trebui sa faci cererea de moderators pana atunci sunt !
OriGinaL - LCS Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Te rog sa faci activiate si sa revii cu o cerere peste 15 zile/2 saptamani. Daca o sa iti faci treaba cum trebuie o sa primesti si gradu fara nici o problema. CONTRA, NU ai activitate pe sctiune!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.