Jump to content

[Acceptat] » Propunere ZONA GAMING TS3

leis

Recommended Posts

Posted
  • Nume : Leis
  • Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Va salut as dori sa fac un proiect ZONA-GAMING si sa aduc jucatori care se vor juca diferite jocuri dar am nevoie sa imi faceti canalele pe teamspeak3 si un grad anume sau un grad oferit de voi sa editez eu canalele cum doresc si sa ofer la fiecare jucator un canal cand va veni cu un clan sau o echipa de 5
  • Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Pentru dezvoltarea comunitatii
Posted

Sunt pro! Cred ca este o propunere super deoarece o sa vina la noi pe comunitate si alti jucatori de alte jocuri.

Eu te sustin!

Posted

Pro si de la mine. Eu ma joc World Of Tanks si chiar sunt multi cu clanuri/plutoane.

Posted

Sa zicem pro, nu stiu cati oameni poti aduce, dar ramane de vazut.

• LCS PREMIUM
Posted

Aici se fac propunerile pentru forum nu pentru ts3, poti lua legatura cu un detinator pe ts pentru a propune e acest lucru.

Au mai fost canale pentru alte jocuri si erau degeaba asa spuneau si altii "ca aduc oameni ca o sa le populeze" si degeaba, prima data fapte si dupa vorbe.

@Alberto cat despre plutoane si clanurile de WoT se pot creea usor canalele daca acestia fac o cerere de clan pe forum.

Posted

Dupa cum spune si @snK sunt deja destule canale publice unde poti sa stai maxim 2 maxim 5 persoane pe acele canale deci nu as vedea rostul pentru care ar trebui sa iti dam si un grad , Contra ! 

• LCS PREMIUM
Posted

La unele servere de cs 1.6 sunt create deja canale pentru alte jocuri. 

Si ar fi ok daca ai putea aduce mai mult de 5-10 playeri ca sa fie cat de cat populate

:CONTRA: 

Posted

Un pro de la mine, ar fi ok sa se faca o sectiune speciala pt diferite jocuri decat cs 1.6.

Posted

:PRO:

eu am incredere in om pentru ca joaca de mult timp jocuri si are multi prieteni "virtuali" deci din partea mea are pro :D

• LCS PREMIUM
Posted

Nici nu stiu ce  sa fac au mai fost canale cu alte jocuri si le-am ras de pe teamspeak 

Eu le fac dar daca nu vad activitate mai mult de 7 zile pe ele le sterg jos inapoi sa imi dai numele de la canale pe teamspeak3 

:TOPIC_INCHIS:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy