Sari la conținut

Câți bani au strâns fanii lui Dinamo din cei 180.000 de euro, la patru zile după anunțul lui Negoiță


crd

Postări Recomandate

Fanii dinamoviști s-au mobilizat serios pentru a salva clubul. După ce luni au anunțat că au strâns 45.000 de euro, într-o singură zi suporterii au mai strâns peste 10.000 de euro.

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FCSB, LIGA 1 CASA PARIURILOR (16.02.2020)

Până în dimineața de marți, fanii au strâns din donații peste 127.000 de lei, la care se mai adaugă încă 149.000 de lei din înscrierile în programul ”DDB”. În total, suma trece de 55.000 de euro. Pentru a lua licența, Dinamo are nevoie de 180.000 de euro.

Pentru a strânge cât mai mult bani, suporterii din PCH au scos la licitație pe pagina de Facebook tricourile purtate de jucători în ultimul meci cu FCSB, câștigat cu scorul de 2-1, dar și o bluză purtată de Mircea Rednic în sezonul trecut.

image.png.404edec7c3713d5a6e35821d66249b57.png

Ionuț Negoiță: ”Dacă nu vine cineva, clubul falimentează”

Ionuţ Negoiţă a anunţat că aşteaptă un cumpărător pentru Dinamo în următoarele zile, altfel clubul intră în faliment. Finanţatorul grupării din Ştefan cel Mare a recunoscut că a primit oferte din toate părţile, dar niciuna concretă.

"Au apărut oferte din partea unor personaje mai puţin serioase, multe variante, arabi, indieni, nu au fost chiar toate naţiile... Nu a fost niciuna serioasă dacă nu a luat nimeni echipa.

Mai sunt 20 de zile până la termenul limită, dacă nu vine cineva clubul falimentează. De data asta nu salvez clubul, le-am zis tuturor că nu glumesc acum.

Suporterii reprezintă singura soluţie fezabilă, restul s-au băgat în seamă.Cei care s-au dat pricepuţi si dinamovişti acum sunt ca iepurii!," declara Ionuţ Negoiţă, la emisiunea Fotbal Club.

Sursa: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate