Sari la conținut

Xavi Hernandez spune că se simte pregătit să antreneze FC Barcelona


crd

Postări Recomandate

Barcelona Victory Parade

Tehnicianul Xavi Hernandez, antrenorul echipei de fotbal Al-Sadd (Qatar), a dat asigurări că se simte pregătit să o antreneze pe FC Barcelona, scrie EFE. Xavi vrea însă să pornească un proiect de la zero și să aibă ultimul cuvânt, asta după ce recent a refuzat oferta clubului.

''Este un vis să te întorci la Barcelona. Este casa mea şi viaţa mea. Acum învăţ multe ca antrenor în Qatar. La Barcelona este însă altceva, trebuie să fii foarte pregătit pentru a o antrena'', a spus fostul mijlocaş al catalanilor.

Xavi Hernandez spune că se simte pregătit să antreneze pe FC Barcelona

El a afirmat că de la toţi antrenorii pe care i-a avut cât timp a fost în activitate a învăţat lucruri ''atât bune, cât şi rele'', dar că etalonul său ''este Pep Guardiola''.

''Uneori folosesc tehnici învăţate la antrenamentele lui, dar şi ale lui Luis Enrique sau Luis Aragones'', a punctat Xavi Hernandez.

El opinează că FC Barcelona este favorită pentru câştigarea campionatului Spaniei, dar are îndoieli cu privire la câştigarea Ligii Campionilor. Potrivit lui Xavi, FC Barcelona a avut succes în Liga Campionilor atunci când îşi domina net adversarul, ceea ce nu s-a întâmplat în actualul sezon.

Xavi: "Neymar este cel mai bun fotbalist din lume"

Vorbind despre transferuri, Xavi Hernandez a fost de părere că ''Neymar este cel mai bun fotbalist din lume'' şi dacă ar reveni la catalani ar fi cel care ''ar face diferenţa''.

Săptămâna trecută, Xavi Hernandez, una din legendele clubului FC Barcelona, şi soţia sa Nuria Cunillera au donat suma de un milion de euro Spitalului clinic din Barcelona pentru a susţine lupta contra pandemiei de coronavirus.

Xavi s-a alăturat campaniei iniţiată de spital #răspunscoronavirus pentru strângerea de fonduri, într-un moment de criză în care pe lângă numărul mare de oameni infectaţi şi de decese cauzate de pandemia de coronavirus, se adaugă lipsurile privind materialele sanitare.

Recent, Xavi a declarat că îşi doreşte să revină la Barca ca antrenor, dar cu un proiect de la zero şi cu putere de decizie.

Sursa:digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate