Sari la conținut

[Acceptat] » Propunere ROMANIA CHAMPIONSHIP


FLOCEAb

Postări Recomandate

  • Nume : Se vede. 
  • Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Nu este neaparat o propunere , ci un proiect ca sa zic asa , si postez aici deoarece vreau sa stiu ce parere aveti si daca am cu cine face ceva , daca cineva e dispus sa ma ajute , dar nu doar cu vorbe =)) app daca voi mai vedea undeva ce propun eu aici , sa se stie ca de aici a plecat ideea :P
  • Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Banuiesc ca e de la sine inteles beneficiile  :)

 

Ceea ce dorest eu sa fac , de o vreme , de cand am vazut ca a inceput sa urce toata platforma asta de joc la noi in tara , si anume FASTCUP , am zis ca ne putem folosi putin de serverele lor , pentru a putea organiza competitii la nivel intern pentru inceput , si chiar cred ca ar fi jucatori , avand in vedere sistemul GameGuard , de care greu se trece cand vine vorba de coduri , iar daca se trece , nu prea sunt sanse sa nu - si dea seama inamicii ca esti un zeu =)) 

O sa vorbesc pe scurt , pentru mai multe detalii voi vorbi cu fondatorii si cu cei care chiar doresc sa se implice. 

Deci , ideea e cam asa " ROMANIA FASTCUP CHAMPIONSHIP by LeagueCS" . Ce presupune? E un turneu , pe baza unui challonge de tip grupa , pentru inceput , in functie de cate echipe reusim sa strangem , vedem si numarul grupelor. Turneul va fi moderat pe baza https://www.toornament.com/en_US/ , unde totul va fi actulizat live . Grupele vor fi de cate 4 echipe de cate 5 oameni , eventual maxim 2 rezerve , care vor juca BO1 fiecare , primele 2 plecand in etapa urmatoarea , care va fi tot pe baza de elimination etape , tot BO1 , dar de data aceasta , nu va mai fi de tip grupa , ci versus versus , castigatorul mai departe. De asemenea , finala va fi BO3 . Pentru inceput zic , de proba , sa facem o editie fara premii , sau eventual ceva micut , voi incerca sa ajut si eu cat pot pe partea asta inafara de cea organizatorica . Toate inscrierile , absolut orice informatie legata de acest proiect va avea contact direct cu forumul si teamspeak ul . 

Voi incerca sa creez un program in asa fel sa se poate juca meciurile intr o zi , 2 din fiecare grupa in fiecare zi , sau la interval de 1-2 zile . Pentru inceput cred ca nu e nevoie de mai multe detalii , am absolut tot pregatit , design , scheme tot tot . In schimb am nevoie de staff , si putine accese. 

 

image.png.33ef49fd30960455b626da1b0f17a1ab.png

 

Am si 2 ssuri din conversatiile cu cei de la FASTCUP 

image.png.8da48d9c42d8d98097565878e2dadfd7.png

image.png.16b23d85a3133b1e875339abdb5258d4.png

 

 

Daca avem tot ce ne trebuie , servere , ts3 , oameni , ce ne poate opri?? Zic sa dam drumul la treaba :)

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate