FLOCEAb Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Nume : Se vede. Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Nu este neaparat o propunere , ci un proiect ca sa zic asa , si postez aici deoarece vreau sa stiu ce parere aveti si daca am cu cine face ceva , daca cineva e dispus sa ma ajute , dar nu doar cu vorbe =)) app daca voi mai vedea undeva ce propun eu aici , sa se stie ca de aici a plecat ideea Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Banuiesc ca e de la sine inteles beneficiile Ceea ce dorest eu sa fac , de o vreme , de cand am vazut ca a inceput sa urce toata platforma asta de joc la noi in tara , si anume FASTCUP , am zis ca ne putem folosi putin de serverele lor , pentru a putea organiza competitii la nivel intern pentru inceput , si chiar cred ca ar fi jucatori , avand in vedere sistemul GameGuard , de care greu se trece cand vine vorba de coduri , iar daca se trece , nu prea sunt sanse sa nu - si dea seama inamicii ca esti un zeu =)) O sa vorbesc pe scurt , pentru mai multe detalii voi vorbi cu fondatorii si cu cei care chiar doresc sa se implice. Deci , ideea e cam asa " ROMANIA FASTCUP CHAMPIONSHIP by LeagueCS" . Ce presupune? E un turneu , pe baza unui challonge de tip grupa , pentru inceput , in functie de cate echipe reusim sa strangem , vedem si numarul grupelor. Turneul va fi moderat pe baza https://www.toornament.com/en_US/ , unde totul va fi actulizat live . Grupele vor fi de cate 4 echipe de cate 5 oameni , eventual maxim 2 rezerve , care vor juca BO1 fiecare , primele 2 plecand in etapa urmatoarea , care va fi tot pe baza de elimination etape , tot BO1 , dar de data aceasta , nu va mai fi de tip grupa , ci versus versus , castigatorul mai departe. De asemenea , finala va fi BO3 . Pentru inceput zic , de proba , sa facem o editie fara premii , sau eventual ceva micut , voi incerca sa ajut si eu cat pot pe partea asta inafara de cea organizatorica . Toate inscrierile , absolut orice informatie legata de acest proiect va avea contact direct cu forumul si teamspeak ul . Voi incerca sa creez un program in asa fel sa se poate juca meciurile intr o zi , 2 din fiecare grupa in fiecare zi , sau la interval de 1-2 zile . Pentru inceput cred ca nu e nevoie de mai multe detalii , am absolut tot pregatit , design , scheme tot tot . In schimb am nevoie de staff , si putine accese. Am si 2 ssuri din conversatiile cu cei de la FASTCUP Daca avem tot ce ne trebuie , servere , ts3 , oameni , ce ne poate opri?? Zic sa dam drumul la treaba
crd Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Nu ma pricep deloc la 1.6 si tot ce tine de 5v5, dar ce propui tu suna interesant. Pro
Community Founders X-Tream Posted April 13, 2020 Community Founders Posted April 13, 2020 Te astept pe TS3 sa-mi dezvolti ideea. Ma gasesti la asistenta tehnica. Suna bine, si apreciem faptul ca incerci sa faci ceva.
OriGinaL - LCS Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Daca ai nevoie de ceva ma poti gase mereu ts, O sa te ajut eu la acest proiect te astept ts ca sa discutam. PRO, Imi place ideia!
Animalix Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Ideea e interesanta, necesita foarte multă implicare si seriozitate. Cu siguranță pe viitor daca vor fi puse la punct toate amănuntele va atrage atenția
Davidu Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Sunt de acord cu colegii mei speram sa aiva succes acest proiect ! Pro !
FLOCEAb Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 Ma bucur sa vad ca am sustinere macar acum pentru inceput! O sa vin pe ts3 astazi si o sa vorbesc cu fondatorii .
LCS PREMIUM AdR Posted April 14, 2020 LCS PREMIUM Posted April 14, 2020 Te astept pe teamspeak sa discutam
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.