Sari la conținut

[Respins] » Propunere adăugare categorie HTML & CSS

Alexandru

Postări Recomandate

• Community Developer
Postat
  • Nume : Alexandru
  • Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugare categorie HTML & CSS
  • Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Această propunere va ajuta membri comunității de a învăța câte ceva despre website-uri.

La această categorie mai trebuie adăugate sub-categoriile, 

• Regulament ( Aici vor fi postate regulile pentru HTML & CSS )
  • Tutoriale HTML & CSS ( Aici vor fi postate tutorialele pentru HTML & CSS )
  • Cerere tutorial HTML / CSS ( Aici ori cine poate face o cerere pentru a înțelege ceva )

Vreau să mă ocup personal de această categorie și nu doresc să se amestece nimeni, asta desigur dacă această propunere va fi acceptată.

Postat

Avem cam multe categorii care nu sunt foarte active, nu știu ce ai putea face la o noua categorie ca sa ii menții activitatea, însă, cum te-ai ocupat pana acum de teme, mă gândesc ca știi ce ai de făcut, eu zic sa Primești o sansa sa ne arăți cum te poți ocupa de aceea categorie.

Pro

• LCS PREMIUM
Postat

:PRO:

Dar daca se adauga eu zic sa se adauge sectiune ''Programming'' ca sa cuprindem toate limbajele de programare nu doar cele 2

Postat

Sunt  de acord cu colegii mei , ai o capacitate destul de inalta in ceea ce faci si cu siguranta de vei descurca !

Sunt pro @Alexandru

Postat

Buna, daca te vei ocupa tu de aceasta categorie... sunt PRO acestei propuneri. Mi-ar placea ca materialele pe care le postezi insa, sa nu fie COPY-PASTE, ci facute de tine... si sa ne poti ajuta cu suport daca avem  nevoie in intelegerea lectiilor tale! :) 

• Community Developer
Postat

Rog pe cineva să închidă această propunere că de  3 zile no acceptă/respinge nimeni. 

• LCS PREMIUM
Postat

Propunere respinsa pentru moment . Deocamdata trebuie sa punem la punct ce avem . 

Topic inchis . 

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate