Community Developer Alexandru Postat Aprilie 10, 2020 Community Developer Postat Aprilie 10, 2020 Nume : Alexandru Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugare categorie HTML & CSS Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Această propunere va ajuta membri comunității de a învăța câte ceva despre website-uri. La această categorie mai trebuie adăugate sub-categoriile, Regulament ( Aici vor fi postate regulile pentru HTML & CSS ) Tutoriale HTML & CSS ( Aici vor fi postate tutorialele pentru HTML & CSS ) Cerere tutorial HTML / CSS ( Aici ori cine poate face o cerere pentru a înțelege ceva ) Vreau să mă ocup personal de această categorie și nu doresc să se amestece nimeni, asta desigur dacă această propunere va fi acceptată.
crd Postat Aprilie 10, 2020 Postat Aprilie 10, 2020 Avem cam multe categorii care nu sunt foarte active, nu știu ce ai putea face la o noua categorie ca sa ii menții activitatea, însă, cum te-ai ocupat pana acum de teme, mă gândesc ca știi ce ai de făcut, eu zic sa Primești o sansa sa ne arăți cum te poți ocupa de aceea categorie. Pro
Kazoo Postat Aprilie 10, 2020 Postat Aprilie 10, 2020 Merita dezvoltat si acest domeniu in comunitate
LCS PREMIUM Livia Postat Aprilie 10, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 10, 2020 Dar daca se adauga eu zic sa se adauge sectiune ''Programming'' ca sa cuprindem toate limbajele de programare nu doar cele 2
Davidu Postat Aprilie 10, 2020 Postat Aprilie 10, 2020 Sunt de acord cu colegii mei , ai o capacitate destul de inalta in ceea ce faci si cu siguranta de vei descurca ! Sunt pro @Alexandru
ella. # Postat Aprilie 11, 2020 Postat Aprilie 11, 2020 Buna, daca te vei ocupa tu de aceasta categorie... sunt PRO acestei propuneri. Mi-ar placea ca materialele pe care le postezi insa, sa nu fie COPY-PASTE, ci facute de tine... si sa ne poti ajuta cu suport daca avem nevoie in intelegerea lectiilor tale!
Community Developer Alexandru Postat Aprilie 12, 2020 Autor Community Developer Postat Aprilie 12, 2020 Rog pe cineva să închidă această propunere că de 3 zile no acceptă/respinge nimeni.
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Aprilie 12, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 12, 2020 Propunere respinsa pentru moment . Deocamdata trebuie sa punem la punct ce avem . Topic inchis .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.