Community Developer Alexandru Posted April 10, 2020 Community Developer Share Posted April 10, 2020 Nume : Alexandru Vârstă : 19 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece doresc să ajut comunitatea. Ce sectiune dorești spre moderare? : Nu știu ce secțiunii sunt libere, vă rog să mă puneți voi undeva. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : - Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : https://leaguecs.ro/forum/index.php?/forum/43-tehnologie-it-zone/ Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Desigur. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Desigur. Alte precizări : Mulțumesc timp-ului acordat. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crd Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Activitatea nu prea o văd, dar îmi place ca știi ce categorie vrei sa moderezi, se vede din cum te exprimi ca nu ești copil, ne-ai ajutat pana acum de foarte multe ori, eu zic pro sa vedem cum te descurci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OriGinaL - LCS Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Imi place cum te ocupai inainte si sunt sigur ca o sa te ocupi si acuma tot asa bine. Eu iti dau PRO esti baiat de treaba, Multu succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zen ♫ Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Printre puținii la care am apelat fără să te cunosc și m-ai ajutat fără să stai pe gânduri. Ți-am spus că te țin minte . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvOaSa Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Respins . Alexandru deocamdata nu o sa mai faci parte din stafful leaguecs . Motivele le sti si tu . Topic inchis . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.