Animalix Postat Aprilie 9, 2020 Postat Aprilie 9, 2020 Nume : Animalix Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Permisiunea vizitatorilor Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Am observat ca vizitatorii pot verifica topicurile din sugestii si nu numai. Propun sa fie scos aceasta permisiune vizitatorilor, stiu cazuri in care unele persoane consulta sugestiile altor forumuri pentru a-l imbunatati pe cel personal. Propun sa aiba acces doar la vizualirea la servere si chestiile care starnesc un adevarat interes (aici ma refer la pluginuri si alte chestii) (eventual link-uri de downloadat sa fie vizibile doar de catre membrii) . Ar ajuta la cresterea membrilor.
OriGinaL - LCS Postat Aprilie 9, 2020 Postat Aprilie 9, 2020 Nustiu ce sa zic, Am observat ca si asa crestem chear foarte bine. Eu sunt de acord 50/50 Astept parerea colegilor si daca se va decide ca da o sa ma ocup chear eu de asta. 50%PRO / 50%CONTRA
crd Postat Aprilie 9, 2020 Postat Aprilie 9, 2020 Eu propun asa: un vizitator sa nu aiba acces la absolut nimic decat sa vada serverele si cat de populate sunt. Pro
LCS PREMIUM Livia Postat Aprilie 9, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 9, 2020 Acum 1 minut, CRD- a spus: Eu propun asa: un vizitator sa nu aiba acces la absolut nimic decat sa vada serverele si cat de populate sunt. Pro Sa vada doar cat de smecheri suntem si pentru alte detalii ''logheaza-te, prietene'' :)))
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Aprilie 10, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 10, 2020 Propunere respinsa . Nu o sa incepem sa restrictionam forumul pentru Guest . Ai dreptate , sunt unii care vin sa isi "imbunatateasca" dar sunt altii care vin , vad , le place , raman . Topic inchis .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.