Sari la conținut

Rustu Recber, după ce a învins COVID-19: "Bine că m-am lăsat de fumat acum 5 ani"


crd

Postări Recomandate

Rustu-Recber

Fostul portar spune că va mai sta cel puțin două săptămâni în carantină și se bucură că s-a lăsat de fumat: "Slavă lui Allah, am scăpat. Am avut o perioadă lungă şi intensă de tratament. Am fost externat şi sunt acasă. Bine că m-am lăsat de fumat acum cinci ani. Voi mai rămâne în carantină 15-20 de zile. Vă mulţumesc tuturor pentru urările de bine", a spus Recber, pentru publicația Sozcu.

Soția lui Rustu Recber trage un semnal de alarmă: "Simptome ciudate, pe care nu le-a mai avut niciodată!"

”Să nu credeţi că e vorba despre o simplă răceală. Nu rămâne în gât sau în nas mai multe zile, ci se deplasează rapid în alte zone. Se instalează în plămâni, se dezvoltă şi declanşează pneumonia.

Rustu a avut febră mai multe zile, ca la malarie. Simptome ciudate, pe care nu le-a mai avut niciodată. Pielea si buzele devin livide, respiri repede, ai probleme cu respiraţia, o tuse permanentă, un puls neregulat şi nu poţi vorbi. Probabil că nu vă place, dar este ceea ce am experimentat, pas cu pas. Acestea sunt observaţiile mele”, spunea Isil Recber în urmă cu câteva zile.

Din câte se pare, Rustu a contractat virusul după o călătorie în SUA. Fostul portar s-a retras din activitate în 2012, după cinci sezoane la Beşiktaş Istanbul. A mai jucat de-a lungul carierei pentru pentru FC Barcelona (2003-2004) şi Fenerbahce

Sursa: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate