Animalix Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Nume : Animalix Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Propun ca la fiecare sugestie/cerere grad/admin de pe forum sa fie editat numele topicului si adaugat [ACCEPTAT] sau [RESPINS] dupa caz. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Din punctul meu de vedere ar da o nota de eleganta si va parea mai bine aranjat si ordonat forumul. Se va intelege de la sine dupa numele topicului daca a fost acceptat sau respins dupa caz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crd Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Cu câțiva ani in urmă asa se făcea pe fiecare comunitate. Pro, sunt de acord ca ar da un + de eleganță. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OriGinaL - LCS Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Imi place ideia, Am mai vazut asta de multe ori si chear e bine, da de inteles direct daca e RESPINS sau ACCEPTAT. Sund de acord, PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Si asta se poate face si aici la propuneri Dar nu sa fie schimbat titlul, ci sa se puna un Tag in fata cu acceptat sau respins. Acel tag @NeRvOaSa de care vorbeam si aseara. Daca se accepta o sa ma ocup eu de asta si o sa adaug la propunerile si cererile facuta pana acum ( doar pe prima pagina, zic eu ca ar fi ok ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snK Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 motive mai sus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zen ♫ Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Pro, eu fac deja asta la mine la GO cu taguri. Dacă îl accept pun tag-ul acceptat, dacă este respins nu pun nimic. Arată mai aranjat și dă bine ochiului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvOaSa Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Bun . Livia atunci te rog sa te ocupi tu de asta , daca ai timpul necesar . Animalix iti multumim pentru aceasta propunere . Acceptat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.