Sari la conținut

Americanii ”au luat foc” după ce au auzit cât ar plăti Orlando pentru Coman. ”E de neînțeles să arunci o asemenea sumă”


PraF De SteLe ;X

Postări Recomandate

florinel coman

 

Gavin Rushnell, un jurnalist din SUA și totodată un fan al celor de la Orlando, consideră că mutarea nu ar fi una inspirată în condițiile actuale, iar suma cerută de Becali pentru Coman este una foarte mare.

”Să aducem un jucător precum Coman, ar fi ceva uriaș pentru noi, dar nu știu dacă este cea mai bună decizie din punct de vedere financiar, în acest moment. S-ar bate recordul de transfer al clubului și asta nu este ceva ce ar trebui să facem în acest moment.

Toate piețele economice, inclusiv cea din fotbal, au de suferit și să arunci o asemenea sumă de bani, pe un jucător după care nu vei scoate profit masiv pare de neînțeles. Cu cât avem nevoie de un jucător de valoarea sa, mi se pare o sumă prea mare în acest moment”, a scris Gavin Rushnell pe blog.

Pe lângă faptul că deține un blog în care scrie despre echipa de fotbal din Orlando, Rushnell este co-prezentator la emisiunea MLS Now și scrie articole pentru VAVEL USA.

Gigi Becali vrea 9 milioane de euro pe 60% din Florinel Coman
Gigi Becali ar fi de acord să-l vândă pe Florinel Coman la Orlando, dar cere 9 milioane de euro pe 60% din drepturile federative ale jucătorului.

”Mi-au trimis o ofertă, acum ceva timp, iar acum m-au întrebat dacă mai e valabilă oferta. Iar eu le-am transmis că fac niște modificări în oferta lor. Înainte era vorba de un procent de 50%-50%, dar eu am zis că propun ca eu să rămân cu 40% și ei să ia 60%.

Și am zis că dacă e așa, atunci sunt de acord pentru suma de 9 milioane de euro. Am zis să-mi dea acum cinci milioane de euro, după care restul în două tranșe de câte două milioane de euro”, a spus Becali la Pro X.

 

sursa: digisport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate