$$$$$LamaieDulce$$$$$ Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Nume : $$$$$LamaieDulce$$$$$. Vârstă : 15. De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru ca sunt activ. Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :Depinde. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Am fost activ doar pe sectiunea serverului unde sunt Fondator. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da sunt constient de acest lucru. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Desigur ca sunt constient. Alte precizări :Nu Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Desigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
crd Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Ai mai încercat odata, nu ti-a mers. Ai luat gradul de reporter cred ca doar pentru a avea grad pe forum. Pe mine nu mai convins. Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
snK Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Contra nu se vede nici-o imbunatatire de la ultima cerere, te rog sa nu mai faci cereri daca nu activezi pe categoria dorita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidu Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Sunt de acord cu @CRD- si @snK si din partea mea ai contra ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manDarikees. Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Discutia pe care am avut-o cu tine nu prea a avut sens. Ti-am explicat in ce situatii poti obtine moderator la noi pe forum... Iar de grad pe ts,ti-am explicat si acest subiect. Prin urmare.. si de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Acum 3 ore, $$$$$LamaieDulce$$$$$ a spus: Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :Depinde. Atunci depinde si daca primesti grad Daca faceti la misto, putem face si noi misto Link to comment Share on other sites More sharing options...
zen ♫ Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Tare am impresia ca faci asta doar de dragul de a avea grad nu pentru a ajuta comunitatea. Nu poti face activitate decat daca ai grad pe sectiunea respectiva? CONTRA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvOaSa Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Respins . Motivele mai sus . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.