Adrian Jrr Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 Nume :Adrian Jrr Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? :sa adăugați și voi un chatbox Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : la activitatea membrii lor mie mi se pare ceva interesant fiindcă e plictisitor când nu ai cu cine vb pe forum Mersi de anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
snK Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 nu ii vad rostul acestui plugin pe acest forum, daca vrei sa comunici cu membrii comunitatie exista ts3, nu este degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Jrr Posted March 28, 2020 Author Share Posted March 28, 2020 Acum 1 minut, snK a spus: nu ii vad rostul acestui plugin pe acest forum, daca vrei sa comunici cu membrii comunitatie exista ts3, nu este degeaba. N-am pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
crd Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 TS.LEAGUECS.RO Aici ai chat-ul și ca să vezi, poți folosii și microfonul! Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
snK Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 Chiar acum, Adrian Jrr a spus: N-am pc Te rog sa astepti raspuns-ul staff-ului fara a mai da reply, risti sa fi sanctionat. bwt, e ts si pe telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 Acum 4 minute, Adrian Jrr a spus: N-am pc TS-ul il poti lua si pe telefon Daca nu, ne poti da PM pentru nelamuriri Si evita post hunt ul, risti sa fii sanctionat Edit: @snK am postat deodata acelasi lucru :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Founders AdR Posted March 28, 2020 Community Founders Share Posted March 28, 2020 Sa discutat la sedinte nu o sa punem un chat pe forum Pentru ca avem teampspeak3 la dispozitie ts.leaguecs.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.