$$$$$LamaieDulce$$$$$ Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Prenume » Valentin Vârsta » 15 Locația » Mures Ocupație » Depinde la ce vreti sa ma refer Hobby-uri și pasiuni » Pc,Footbal,pasiunea mea este sa ajung sa am herghelie de cai Modalitate de contact » TS3 De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » De la Melania o prietena buna O poză cu tine (opţio8nal) » Mai bine nu Acordilte detalii » Daca as stii ce inseamna Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$$$LamaieDulce$$$$$ Posted March 26, 2020 Author Share Posted March 26, 2020 Nu am mai vrut sa ii mai dau nota ii clar ca ii dadeam 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Founders X-Tream Posted March 26, 2020 Community Founders Share Posted March 26, 2020 Salut, bine ai venit pe LeagueCS. Speram sa te simti bine alaturi de noi. Insa, te rog schimba-ti poza de la profil, faci reclama altei comunitati cu poza aceea Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoGdY Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Bun venit !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crd Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Citat Dacă aveți mai mult de 7 zile și vă faceți prezentare, un moderator va închide prezentarea și veți primi avertisment verbal. Inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.