Georgica22 Postat Iulie 11 Postat Iulie 11 [1]. Nume: George [2]. Nick server: Georgica22 [3]. Varsta: 17 [4]. LeveL: 20 [5]. Gradul actual: Helper [6]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/Georgica22/zm.leaguecs.ro:27015/ [7]. Link de la ultima cerere: [8]. De ce doresti upgrade?: Doresc upgrade la Administrator deoarece vreau sa ma implic mai mult in administrarea serverului, sa ajut la mentinerea unui joc corect si a unei comunitati placute. Consider ca experienta acumulata ca Helper mi-a oferit cunostintele necesare pentru a-mi indeplini responsabilitatile de Administrator cu seriozitate si impartialitate.
xan Postat Iulie 11 Postat Iulie 11 pro, mareste activitatea , esti de treaba si ti faci treaba bine, spor! 1
N3rv Postat Duminică la 08:43 Postat Duminică la 08:43 cel putin eu cand am intrat pe sv ai fost si tu activ , mereu de treaba , ajuti playerii , faci liveuri :)) asa ca de la mine BIG PRO 1
Mona Postat Duminică la 23:26 Postat Duminică la 23:26 Active and does the job very well! PRO! Good luck 1
Randy Sama Postat Luni la 20:54 Postat Luni la 20:54 Pro, creste activitatea(nu mai sta asa mult spec)! 1
FCFCSB Postat Marți la 05:11 Postat Marți la 05:11 PRO O.O Mai multa activitate ! In rest faci totul asa cum trebuie. 1
Postări Recomandate