Hesus Postat Iunie 24 Postat Iunie 24 Nume Hesus dovada : Unban Time: Permanent Ban Admin Name: cici Beleaua Admin SteamID: STEAM_0:0:772939274 ora 17:30 Motiv : aim Argumente : am primit ban fara nicio scanare , fara nicio poza din partea adminului , desi inainte cu 1h , am fost scanat de catre D@ng3r si de catre target.e , care au confirmat ca sunt curat. va rog sa mi scoateti banul
LEAGUECS LEAGUECS Postat Iunie 24 LEAGUECS Postat Iunie 24 RO Salut, Hesus Este posibil să fi accesat secțiunea greșită. Această postare conține unban. Înainte ca un membru al echipei să răspundă, te informăm că această secțiune este destinată reclamațiilor privind staff-ul forumului. Mai jos vei găsi o listă cu serverele comunității, unde poți depune o reclamație sau o cerere de unban. Servers EN Hello, Hesus You may have accessed the wrong section This post contains unban. Before a team member replies, this area is for complaints regarding the forum staff. Below you will find a list of the community servers where you can submit a complaint or an unban request. Servers
canceru Postat Iunie 24 Postat Iunie 24 Acum 4 ore, Hesus a spus: Nume Hesus dovada : Unban Time: Permanent Ban Admin Name: cici Beleaua Admin SteamID: STEAM_0:0:772939274 ora 17:30 Motiv : aim Argumente : am primit ban fara nicio scanare , fara nicio poza din partea adminului , desi inainte cu 1h , am fost scanat de catre D@ng3r si de catre target.e , care au confirmat ca sunt curat. va rog sa mi scoateti banul Aici e reclamati staff forum ,,pentru cereri unban server Click server-ul respectiv 1
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Iunie 25 Administrator Postat Iunie 25 Subiect închis, marcat ca și rezolvat.
Postări Recomandate