Nicu2025 Postat Iunie 3 Postat Iunie 3 (editat) versiunea actuala a acestei harti nu e ok ,ca urmare dezavantajeaza mult echipa TERO , oricum fiind o harta de CT , foarte grea pentru tero o sa prezint 3 probleme care le-am gasit cu ea , si as intreba daca se poate pune o versiune mai buna a ei ... ? In prima imagine de afara acea cutie creionata cu rosu se sparge daca se trage in ea , ceea ce nu e ok , deoarece ajuta mult tero , la fel dezavantajeaza mult tero daca e sparta Imaginea 2 aceea use ar trebui sa se inchida , dar nu se inchide inapoi dupace e deschisa Imaginea 3 acea masa facuta cu rosu si mai este una mai in dreapta ( nu se vede) se sparge daca se trage in ea , ceea ce la fel nu e ok , te-ar ajuta sa 'surprinzi' pe Ct care vin rush Cea mai importanta situatie fiind in parerea mea cea cu cutia de afara Editat Iunie 3 de Nicu2025 greseli gramaticale 1
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Iunie 4 Administrator Postat Iunie 4 Fiecare mapa are avantajele ei si dezavantaje , stiu ca pe aceasta mapa se sparg acea cutie si masa , usa nu se inchide , efectele sunt luate din csgo cu usa si masa 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum