Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

[1]. Nume: George

[2]. Nick server: Georgica22

[3]. Varsta: 17

[4]. LeveL: 9 

[5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/Georgica22/zm.leaguecs.ro:27015/

[6]. Ai citit regulamentul?: mpadurar

[7]. De ce doresti admin?: Doresc admin pentru a ajuta la mentinerea ordinii pe server, pentru a sanctiona jucatorii care nu respecta regulamentul si pentru a contribui la o experienta de joc placuta pentru toti. Sunt activ pe server, cunosc regulamentul si vreau sa ma implic mai mult in comunitate.

PS Stiu ca poate nu am toate orele necesare in acest moment, dar sunt activ pe server, invat repede si sunt dispus sa ma implic serios. Vreau sa ajut comunitatea si sa contribui la mentinerea unui mediu de joc placut pentru toti jucatorii. Consider ca pot demonstra prin activitate si seriozitate ca merit o sansa.

Editat de skaraotki
Postat (editat)

Contra, 2 ore nu sunt suficiente; limita minima de ora e pusa ca tu sa te obisnuiesti cu tot ce inseamna serverul, 2 ore nu șunt suficiente pentru a face acest lucru.

EDIT : te rog sa astepti o decizie, nu mai da reply!

Editat de Microsoft JewPoint
Postat

Sunt obisnuit cu modul de zm si stiu cu ce se mananca,am mai fost admin in trecut si pe alte comunitati.

Postat

Contra , rezolva activitatea .. si vedem pe viitor . 

Postat

Contra , nu ai activitatea minima , fa o perioada mai lunga de activitate plus orele necesare si încearcă din nou ! Succes

Postat

Rezolva cu activitatea si revino cu o cerere. Dupa ce iti va fi respinsa, din ziua aia, poti face din nou dupa 2 saptamani.

Contra de data asta.

Postat

Contra nu ai ore si nici activitate

Postat (editat)

Nu exista "  poate nu am toate orele necesare in acest moment, dar sunt activ pe server, invat repede si sunt dispus sa ma implic serios.  ", modelul si regulamentul este facut pentru a fi respectat strict, nu vad implicare din partea ta, nici activitatea necesară ,  CONTRA  , revino cu o cerere dupa minim 2 saptamani de la solutia cererii + dupa ce face minim necesar de ore pentru a aplica. 

P. S: Nimeni nu ajunge în staff doar prin vorbe și ochi dulci, SUCCES!!! 

Editat de zennik @ZM
Postat

contra, nu ai orele minim necesare pentru acest lucru  

Postat

RESPINS! nu ai orele necesar cererii pentru admin si nici o activitate pe care o poti lauda,revino in doua saptamani cu temele facute!

T/C

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate