Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

1]. Nume: Alex Vasilică

[2]. Nick server: FCFCSB

[3]. Varsta: 30

[4]. LeveL: 17

[5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://thegamestracker.com/server/server-hostat-de-hostsrcio-8567/player/FCFCSB

[6]. Ai citit regulamentul?: mpadurar

[7]. De ce doresti admin?: Lucrez de Luni până Vineri la Birou, 08:00 maxim 17:00 ( Offline weekend, seara sau sarbatori legale si concedii ). Aplic pentru acele zile, dimineața în mod special când nu este chiar așa multă activitate și mulți abuzează de favorizare pentru a face Ap-uri. Multumesc  anticipat pentru orice răspuns. RESPECT. 

Editat de skaraotki
Motivul editarii se vede în ultimul off topic după semnalarea celor doi admini de Contra pentru ca nu am citit regulamentul in profunzime.
  • Like 2
Postat

Contra, nu ai citit regulamentul.

• Mersi 1
Postat

citeste regulamentul in detaliu , vei vedea tot ce ai gresit , CONTRA!

• Mersi 1
Postat

Mă scuzați de off topic, știu că nu este ok, am citit regulamentul, îl știu și cred că l-am respectat în profunzime de fiecare data cu mici excepții. Da recunosc, am omis partea cu "mpadurar" nu stiu de ce. Dar chiar am citit acel regulament pentru a vedea daca sunt ceva chestii noi față de baza pe care o aveam în trecut ! 

• Like 1
Postat

Please, read the rules carefully to not forget them. I'll give you a chance, PRO. Good luck :)

• Mersi 1
Postat

Pro ,nu am vazut sa greșească ceva pe sv  , cam slabă activitatea in ultimele 7 zile 

• Fortzaaaa 1
Postat

Pro, nu te-am văzut sa fi încălcat vreo regula , e bine ca ai citit si regulamentul in profunzime , mărește puțin activitatea , in rest esti ok 

• Fortzaaaa 1
Postat

Pro , nu l-am vazut sa incalce regulamentul 👍 sa mai citesti inca odata regulamentul pt tn 😁👍

• Fortzaaaa 1
Postat

Pro, I haven't seen you break any rules. And try to be a little more active. Everything else is fine.Good luck!

• Fortzaaaa 1
Postat

pro, mai citeste regulamentul

• Ador 1
Postat

ACCEPTAT!intra pe discord pentru mai multe detalii

T/C

• Ador 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate