monkeyb85 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Rugati-l pe frustratul de CyberNetiK*bLood care sta doar la panda ascuns sa invete sa joace. Ca aveam scor de cacat, mi-a dat ban doar din frustrare. Dupa ce ca e serverul gol, da ban la jucatori. Nici nu stiu unde a salvat pozele, daca imi spuneti in ce folder sunt , vi le urc cu drag ca sa vedeti ca jucatorul MonkeyB nu are coduri! Nick: MonkeyB SteamID nu stiu IP: 81.196.217.146 Data&Ora: 29.05.2026 19:30 Admin-ul care ti-a dat ban: CyberNetiK*bLood Motiv: frustrare! Alte detalii: gasiti-va alti admini!
cybernetikblood Postat Mai 29 Postat Mai 29 De ce injuri cand ti se cer pozele? Ce frustrare? Ti am facut poze, esti obligat sa mi le dai. Ai fi putut sa ma intrebi unde le gasesti, in schimb ai inceput direct sa injuri *SPEC* MonkeyB : dupa ce ca esti pandac ratat, mai esti si ofticos *SPEC* MonkeyB : ce admin de cacat *SPEC* MonkeyB : ma pis pe tine Pozele le gasesti in folderul cstrike
monkeyb85 Postat Mai 29 Autor Postat Mai 29 https://postimg.cc/gallery/8czQ3JH injurat de oftica! stai ascuns dupa stalpi si cand incepe unu sa recupere, ban direct. aveai motiv? asa suspect eram. poftim pozele, sterge-te cu ele unde vrei
cybernetikblood Postat Mai 29 Postat Mai 29 Nu este problema ta cum joc eu. Cum adica ban direct? Banul nu a fost fara motiv, a fost pe motiv ca nu ai dat pozele. Asteptam decizia unui owner.
monkeyb85 Postat Mai 29 Autor Postat Mai 29 ba asta e probl. dai ban unui jucator cu scor 7 kill 7 deaths? asta ti se pare player suspect? tu care toate rundele stateai doar pitit. satul de admini d'astia care si-au cumparat server pt ei, ramai pro la tine in gradina, e plin de servere, ai pozele , sunt curat
cybernetikblood Postat Mai 29 Postat Mai 29 Ai primit unban, te rog sa pastrezi un comportament adecvat daca mai intri pe server. Seara buna!
Postări Recomandate