Microsoft JewPoint Postat Mai 24 Postat Mai 24 (editat) [1]. Nume: Dragos [2]. Nick server: Microsoft JewPoint [3]. Varsta: 25 [4]. LeveL: 21 [5]. Gradul actual: Helper [6]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/Microsoft JewPoint/zm.leaguecs.ro:27015/ [7]. Link de la ultima cerere: [8]. De ce doresti upgrade?: Accesul la mai multe comenzi ma va face sa ajut atat serverul, cat si jucatorii cu mai multe responsabilitate. ( nush ce are, pe server am 155 de ore, pe gm apar mai putine ) Editat Mai 24 de zuky
Dragonasu0 Postat Mai 24 Postat Mai 24 Contra ce certi cu playerii pentru nimic si pe motive nesemnificative 1
Mona Postat Mai 24 Postat Mai 24 Contra. Learn to respect others like you would respect yourself. Good luck 1 1
SicraN Postat Mai 24 Postat Mai 24 Eu consider ca meriti o sansa, pentru ca ti-ai dat interesul sa inveti din greselile anterioare si te vad dornic sa evoluezi. Pro! 1
SoLuTioNs Postat Mai 25 Postat Mai 25 Pro iti faci bine treaba dar in unele ocazii ar trebui sa fii mai “profesional”, in rest toate bune 1
Totny Blaze Postat Mai 25 Postat Mai 25 Contra, nu știi ce e ăla respect și provoci inutil poate fara sa îți dai seama in rest cu comenzile te descurci și ești activ. Succes ! 1
zennik @ZM Postat Mai 27 Postat Mai 27 Pro, am observat o schimbare de la discuțiile anterioare bazate pe certurile și manifestarea ta fata de playeri și ceilalți admini, activitate buna, succes
T0x1c Postat Mai 27 Postat Mai 27 13 hours ago, zennik @ZM said: Pro, am observat o schimbare de la discuțiile anterioare bazate pe certurile și manifestarea ta fata de playeri și ceilalți admini, activitate buna, succes
Postări Recomandate