|X|Repper Postat Mai 9 Postat Mai 9 (editat) [1]. Nume: Daniel [2]. Nick server: |X|Repper [3]. Varsta: 27 [4]. LeveL: 18 [5]. Gradul actual: Helper [6]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/|X|Repper/zm.leaguecs.ro:27015/ [7]. Link de la ultima cerere: Este veche de cand am avut prima data grad [8]. De ce doresti upgrade?: Am nevoie de acces la ban + , sunt situații cand nu avem un grad mai mare si necesita , si m-ar ajuta sa imi fac treaba mai mult decât o pot face in momentul de față. Editat Mai 10 de zuky
T0x1c Postat Mai 9 Postat Mai 9 Pro chiar dacă nu ai acele 150 de ore făcute..le faci pe parcurs, ai aproape 100 de ore , pune link de la ultima cerere de admin dacă nu ai facut niciodată cerere pentru up
xan Postat Mai 9 Postat Mai 9 pro, incearca sa ti faci timp sa faci si orele necesare, esti un admin bun 1
Randy Sama Postat Mai 9 Postat Mai 9 Contra, n am nimic cu tine dar din pacate nu ai cele 150 de ore necesare pentru UP, daca le aveai era pro din partea mea.
A n g e 1 Postat Mai 10 Postat Mai 10 Din pacate nu ai cele 150 de ore pentru a promova in gradul urmator!
N3rv Postat Mai 10 Postat Mai 10 Pro de la mine , dar fa i si tu orele necesare pt administrator Good Luck!
Microsoft JewPoint Postat Mai 10 Postat Mai 10 Contra, orele necesare au fost puse cu un motiv pentru a fi jucate si conditia respectata
SoLuTioNs Postat Mai 11 Postat Mai 11 Pro de incurajare cu toate ca nu ai orele necesare, au mai fost cazuri in care unii admini au primit up fara a avea orele necesare
Totny Blaze Postat Mai 11 Postat Mai 11 Contra, trebuie să aștepți să ai orele și timpul necesar de la ultima cerere. Cât despre activitate ești ok meriti upgrade.
boataxadi Postat Mai 14 Postat Mai 14 PRO !! Incearaca sa maresti activitatea penrtu a face numarul de ore !
LCS PREMIUM XenonOne Postat Mai 18 LCS PREMIUM Postat Mai 18 Nu ai respectat conditiile minime pentru promovare. Respins T/C
Postări Recomandate