Dark @LCS Postat Mai 1 Postat Mai 1 La sfârșitul anului trecut, Valorant aproape că a pierdut unul dintre cei mai mari creatori de conținut în limba spaniolă. Însuși Oscar Cañellas Colocho, pe care probabil îl cunoașteți drept Mixwell, mi-a spus într-un interviu: „În decembrie, am avut o întâlnire cu Riot Games Spania și le-am spus că, având în vedere situația actuală, nu prea am chef să joc.” Două luni și jumătate mai târziu, majoritatea comunității crede că shooterul tactic a fost înviat. O situație pentru care, în mod neașteptat, el este în mare măsură responsabil. La urma urmei, inițiativa sa a readus o atmosferă pozitivă care amintește de momentul lansării jocului în 2020. Se spune adesea că pentru a te ridica, trebuie mai întâi să atingi fundul. „Anul trecut eram destul de epuizat de toată toxicitatea din meciurile ranked și era destul de complicat, mai ales ca streamer. Existau stream sniperi și site-uri de pariuri unde oamenii pierdeau intenționat jocuri pentru a face bani... Streaming-ul solo sau în duo era foarte dificil și a venit un punct în care eram complet epuizat”, mi-a spus Oscar. Dovadă în acest sens este că, în acea perioadă, conținutul său a început să devină mai variat. Nu a fost un lucru rău, dar a arătat că nu mai era la fel de entuziasmat de Valorant ca înainte. Din fericire, ianuarie a fost luna schimbărilor. Evenimentul Alpha vs. Omega a fost introdus în joc, adăugând conținut nou, misiuni și fiind însoțit de o filmare numită „De ce ne luptăm” care rivalizează cu scurtmetrajele din League of Legends. Toată această muncă de dezvoltare este apreciată și de jucători precum Mixwell, deși trebuie spus că a fost altceva care i-a reaprins cu adevărat pasiunea pentru shooter. Ceva foarte simplu pe care l-am putea face cu toții începând de azi după-amiază: să jucăm în grup. Legătură: https://www.3djuegos.com/juegos/valorant/noticias/estaba-cansado-valorant-que-cambio-para-siempre-no-exageracion-decir-que-mixwell-ha-resucitado-shooter-riot-games-espana
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Mai 1 Administrator Postat Mai 1 Este foarte bine cum ai postat, rugămintea mea la tine este să faci resize la imagine (400x200), să setezi timpul de blocare la 3 zile, din panoul informativ din dreapta, și să adaugi te rog și câteva tag-uri care fac referire la postarea ta. Ține-o tot așa! 1
Postări Recomandate