Cosmin.Cardes Postat Aprilie 29 Postat Aprilie 29 Nume reclamant: CoNaN93 Nume admin reclamat: microsoft jewpoint Motiv: kick fara motiv, si amenintari cu ban... Durata Ban (Daca este cazul): Dovada(video/poza/demo): https://imgur.com/a/PIyXk6U
Totny Blaze Postat Aprilie 29 Postat Aprilie 29 Ai pus o poza din care nu pot sa deduc nimic concret. Vreau sa vad un istoric de conversație in care sa fie clar de unde a început și unde sa ajuns . 1
Mona Postat Aprilie 29 Postat Aprilie 29 Please, provide full evidence to prove you'r complaint ( demo/video preferably ), because this screenshot can just be out of context and not prove anything.
Microsoft JewPoint Postat Aprilie 29 Postat Aprilie 29 Salutare. Faza a inceput cand jucatorul in cauza a jignit “ce ai, esti terminat”. I am dat gag, desi am inteles ca trebuie sa vad despre ce este vorba intrucat alt jucator i a spart sacii; cand am vazut ca dupa expirarea gagului el a continuat sa fie recalcitrant, l am averizat de 2 ori sa se linisteasca, dar nu a vrut, desi gagul a fost pe merit. Am decis sa ii dau kick sperand sa se calmeze, lucru care s a si intamplat. Inteleg ca nu a fost regulamentar, deci imi asum eventualele consecinte.
zuky Postat Aprilie 29 Postat Aprilie 29 (editat) adminul in cauza a procedat corect acordand gag-ul pentru acea jignire insa are o mica greseala pentru ca nu s-a interesat indeajuns de mult sa stie ce s-a intampla in acea situatie,adminul v-a primii avertisment verbal de aceasta data!succes T/C Editat Aprilie 29 de zuky 1
Postări Recomandate