M.R.U.I.S Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Nume : Livia Vârstă : 17 ani De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece doresc sa ajut la cresterea si promovarea acestei comunitati si consider ca am unele cunostinte ( de nivel mediu ) care pot aduce unele beneficii forumului. Ce secțiune dorești spre moderare? : WEB / IT & Gaming Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate? : Post-uri mai interesante si mult mai bine structurate si bineinteles o monitorizare foarte buna a intregii categorii. Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme : Dupa cat, probabil, s-a observat intr-un timp destul de scurt am avut o activitate foarte buna si am incercat sa vin cu post-uri interesante in speranta ca vor capta atentia unora dintre voi Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Bineinteles, asa mi se pare si normal sa se procedeze. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament? : Normal, imi asum asta. Alte precizări : Am facut aceasta cerere putin "'prematur'', deoarece nu indeplinesc unele conditii, dar avand in vedere activitatea din ultimele zile si vazand campania de recrutare de pe forum... Incercarea moarte n-are. Nu este capat de lume daca nu reusesc acum, activitatea mea va fi aceeasi. Poți intra pe teamspeak la ședințe? : Nu tot timpul, deoarece eu stau la camin si mai sunt persoane in camera si nu tot timpul pot vorbi ( pot intra sa ascult doar )
RedOne Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 1 ai cerere copiata de la altcineva 2 nu ai activitate 3 daca tot vrei sa faci ceva macar fa o cerere serioasa nu la misto
crd Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Nu se poate asa ceva omule :)). Ai dat copy/paste la cererea Liviei Ai mai incercat de cateva ori si tot n-ai reusit, de data asta am zis sa nu o mai citesc dar mi-a iesit in evidenta ca si pe tine te cheama Livia. Contra si sper sa nu mai refaci cererea.
manDarikees. Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Efectiv,nu se poate cu tine. Pentru toate aceste copilarii..faptul ca exagerezi cu cererile..iar pe toate le copiezi la alti membri,primesti ban pe acest forum timp de 30 de zile.(Ai mai avut o data suspend timp de 7 zile.) Nu se poate asa ceva..daca ceilalti din staff sunt mai ingaduitori,eu nu pot trece cu vederea numarul incercarilor tale esuate,din pricina carui fapt? eu n-am mai vazut asa,adica nu imi explic de ce faci asa! Esti strain? fa cererea in limba ta. Sau poate,daca iti place limba romana, invat-o,si vei reusi sa completezi propria ta cerere afland ce inseamna fiecare intrebare. Salutare!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.