Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Clasicul MMORPG Everquest se întoarce cu ediția Legends. Jocul va putea fi abordat și în mod solo

evequest-legends-1024x576.jpg

Publisher-ul Daybreak Game Company și studioul dezvoltator Game Jawn au anunțat perioada de lansare a jocului EverQuest Legends pentru PC, acesta urmând să vadă lumina zilei în cursul lunii iulie a acestui an. Totuși, până atunci, jucătorii vor avea ocazia de a lua parte la o sesiune de testare closed beta pentru acest joc, chiar în aprilie 2026. Pentru informații legate de cum puteți participa la testul beta pentru EverQuest Legends, consultați site-ul oficial al jocului.

„EverQuest Legends este un proiect la care am lucrat cu multă pasiune”, a declarat David Youssefi, producător executiv la Daybreak Game Company. „De peste 20 de ani visez la o versiune solo/casuală a EverQuest. Ocazia de a da viață acestui vis în colaborare cu un grup dintre cei mai fideli și pasionați fani ai noștri este cu adevărat epică. Am pus multă dragoste și muncă asiduă în crearea unui joc care onorează moștenirea EverQuest, oferind în același timp experiențe noi de care să se bucure jucătorii de toate felurile. Sperăm că atât fanii de școală veche, cât și noii aventurieri se vor bucura de magia și minunile din Norrath în EverQuest Legends!”.

Eda Spause, fondatoarea studioului Game Jawn, a adăugat: „Joc EverQuest de la începutul secolului și sunt un membru activ al comunității sale incredibile de atunci. Echipei noastre nu-i vină să creadă că am primit ocazia să lucrăm la jocul nostru preferat și să ne lăsăm propria amprentă asupra lumii pe care o iubim de zeci de ani”.

sursa

Editat de M6FIA
Pre-lock topic .
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate