Rusu Radu Postat Martie 29 Postat Martie 29 Adăugarea fonturi în plus Nume: R.R Sugestia/Propunerea dumneavoastră: Adăugarea mai multor fonturi Cum va ajuta comunitatea: Această sugestie va permite membrilor comunității să exprime mai bine ideile și conținutul lor, oferind flexibilitate în design și o experiență vizuală mai plăcută pentru cititori. În plus, diversitatea fonturilor poate face postările mai ușor de citit și mai atractive, stimulând implicarea și interacțiunea. Părerea mea este că toate fonturile disponibile sunt frați și verișoare. Spoiler 1
LCS PREMIUM Vanthea Postat Martie 30 LCS PREMIUM Postat Martie 30 Unii merg pe fonturi extraterestre, chiar dacă scopul e să arate bine. Eu prefer ceva simplu, ușor de citit și fără bătăi de cap în a descifra textul contra 2 1 1
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Martie 30 Administrator Postat Martie 30 Contra, font-urile default ale IPS-ului sunt suficiente din punctul meu de vedere. 1 1
Baby Gang Postat Martie 30 Postat Martie 30 Acum 20 minute, Dexter. @ GOV.RO a spus: Contra, font-urile default ale IPS-ului sunt suficiente din punctul meu de vedere. 2 1
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Martie 30 Administrator Postat Martie 30 Fobturile pe care le avem sunt suficiente ! 1
dragojj @ LGCS.RO Postat Martie 30 Postat Martie 30 Acum 5 minute, Nemesys. @ LCS a spus: Fobturile pe care le avem sunt suficiente ! idem 1
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Martie 30 Fondator Postat Martie 30 Te salut! Adăugarea de fonturi noi în IPS este puțin mai tricky și, sincer, nu aș vrea să ajungem să avem forumul plin de tot felul de fonturi Eu zic că cele actuale sunt suficiente. În plus, în ziua de azi poți foarte ușor să pui textul în ChatGPT și să îl convertești în orice stil de font dorești (copy–paste). Durează doar câteva secunde, dacă chiar vrei ceva mai special. Personal, nu cred că ne-ar ajuta cu ceva să adăugăm fonturi suplimentare pe forum. 3 1
Postări Recomandate