Rusu Radu Postat Martie 29 Postat Martie 29 Salut , bine te-am regăsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS ! GOLLUMx 🎙 LCS Astăzi schimbăm registrul și intrăm într-o zonă mai profundă a comunității LeagueCS ! În prim plan este @GOLLUMx , o prezență care a lăsat urme în LeagueCS și care vine cu o perspectivă construită din experiență reală. Vei descoperi cum vede el comunitatea, ce contează cu adevărat într-un mediu online și ce diferențiază un simplu membru de cineva care chiar construiește ceva. Așa că ia-ți 2 minute, intră în vibe și parcurge fiecare răspuns. CITIRE PLĂCUTĂ PREZENTARE ➤ Cum te numești și câți ani ai? → Ma numesc Bogdan , am 26 de ani. ➤ De unde ești din România? → Sunt din judetul Mures , comuna Lunca Bradului. ➤ Unde locuiești acum în Germania? → Ulm ➤ Cu ce te ocupi în viața reală? → Lucrez in curierat , chiar acum mi-am schimbat locul de munca si de marti voi incepe munca la FedEX ➤ De unde vine numele GOLLUMX? → Din filmul "Lord of the rings" PERSONALITATE ➤ Ce parte din tine simți că lumea online nu o vede aproape niciodată? → Nu am o parte "ascunsa" in online , sunt cum sunt si in viata reala. ➤ Ce tip de oameni te atrag și ce tip de oameni eviți complet? → Ma atrag oamenii care de la care pot invata ceva si care sunt o companie placuta in general. Evit oamenii parsivi si rautaciosi , nerespectuosi. ➤ Ai un principiu după care te ghidezi indiferent de situație? → Nu stiu daca este tocmai un pricipiu , dar sunt o persoana careia ii place sa se tina de cuvant. ➤ Cum te-ar descrie oamenii apropiați? → O persoana pe care se pot baza , muncitor , de incredere. ➤ Ce calitate te-a ajutat cel mai mult? → Educatia , m-am comportat si vorbit frumos iar in cele mai multe cazuri mi-a fost de foarte mare folos. ➤ Când ești pus în fața unei decizii, te ghidezi mai mult după minte sau după inimă? → Dupa minte. DECIZII ➤ Cum reacționezi sub presiune? → Daca sunt odihnit , reactionez calm si nu ma grabesc depinzand de situatie , bineinteles. Iar daca as fi obosit , probabil as reactiona opusul. ➤ Povestește o decizie grea pe care ai luat-o și care te-a definit ca persoană. → Plecare de acasa. Am venit acum 5 ani in Germania la 21 de ani cu nimic si singur pe baza unui mesaj primit pe olx la anuntul meu in care cautam un loc de munca. ➤ Cum reacționezi când trebuie să alegi între ce vrei și ce trebuie? → As spune ca reactionez bine pentru ca inteleg diferenta. ➤ Cum gestionezi un eșec? → Nu stiu , nu am esuat in ceva. ➤ Te influențează opinia altora? → Uneori da , alteori nu. TEAMSPEAK ➤ Ce înseamnă pentru tine rolul de Asistent TeamSpeak? → Pentru mine, rolul de asistent pe TeamSpeak inseamna sa ajut utilizatorii, sa mentin ordinea si sa contribui la o atmosfera placuta pe server. ➤ Care sunt responsabilitățile principale? → Responsabilitatea mea principala este de a intampina utilizatorii noi care se contecteaza pe server , creez canale daca e nevoie pentru grupurile noi de jucatori. ➤ Care a fost cea mai dificilă situație întâlnită? → Deocamdata nu am intalnit una. ➤ Cum gestionezi conflictele între membri? → Nu am intalnit deocamdata niciuna de cand sunt in acest rol. ➤ Ce sfat ai da unui membru nou care vrea să ajungă în staff? → Sa aplice fara retineri fiindca suntem foarte prietenosi , oricine doreste sa contribuie cu putin timp este binevenit ➤ Ce ai schimba la sistemul actual? Nimic COMUNITATE ➤ Ce face o comunitate puternică? → O conducere buna si capabila. ➤ Cum vezi LeagueCS în prezent? → Top ➤ Ce lipsește comunității? → Nu cred ca ii lipseste ceva. ➤ Ce ai schimba dacă ai avea control total? → Nu m-am gandit la asta niciodata. ➤ Ce crezi că ține o comunitate unită pe termen lung? → Intelegerea in conducere si membrii loiali. GAMING ➤ Ce înseamnă gaming-ul pentru tine? → Relaxare. ➤ Cum gestionezi nervii într-un meci tensionat? → Din fericire ma joc doar cs 1.6 pe server public , as spune ca foarte rar ma enervez :)) ➤ Ce te motivează să continui? → Nostalgia vremurilor bune , oamenii faini de aici. ➤ Preferi să joci solo sau în echipă? → In echipa. ➤ Ce crezi că diferențiază un jucător bun de unul average? → Pe cel bun o sa il creada tot timpul lumea codat :)) ➤ Ce tip de jucători nu suporți într-un match? → Cei ce fac rage. ➤ Preferi skill pur sau strategie bine gândită? → Strategie. ➤ Dacă ar dispărea gaming-ul mâine, ce ai simți? → Nu vreau sa ma gandesc la asa ceva! FINAL ➤ Dacă viața ta ar fi un titlu de joc, cum s-ar numi? → Bogdan's Road ➤ Există ceva ce nu ai spus niciodată public și ai vrea să spui acum? → Nu ➤ Ce mesaj ai pentru cei care te urmăresc ? → Oricat ar fi de greu , sa nu va dati batuti niciodata! ➤ Ce sfat ai pentru cei care vor să ajungă unde ești tu acum? → Nu e tocmai fain sa fi curier in Germania , orientativa dupa alta cariera :)) ➤ Dacă ai putea lăsa un singur gând scris pentru totdeauna, care ar fi acela? → Capul sus! Concluzii Finale de interviu Acesta a fost interviul nostru o discuție autentică, directă și bine structurată, construită pentru a evidenția atât parcursul invitatului, cât și latura sa personală. De aceea, vă invităm să lăsați o părere în comentarii ▸Cum vi s-a părut interviul în ansamblu? ▸Ce impresie v-a lăsat invitatul ? ▸Cum apreciați structura și organizarea întrebărilor? ▸Ce moment v-a impresionat sau v-a făcut să zâmbiți? ▸Aveți sugestii pentru a face interviul mai interactiv sau mai captivant? Feedback-ul vostru ajută la creșterea calității și la dezvoltarea proiectului. Mulțumim pentru timpul acordat și pentru implicare. Urmează noi interviuri, noi povești și noi perspective. 1 1
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Martie 30 Administrator Postat Martie 30 Foarte frumos. Felicitări! 1
Asistență Tehnică TS3 unguru Postat Martie 30 Asistență Tehnică TS3 Postat Martie 30 Simplu si la subiect. Brava 1
canceru Postat Martie 30 Postat Martie 30 Frumos interviu atat intrebarile cat si raspunsurile in afara de culoarea de la raspunsuri 10/10 1
M6FIA Postat Aprilie 2 Postat Aprilie 2 Un interviu superb , cum ne-ai obișnuit Radu , felicitări ! 1 1
LapTe PraF Postat Aprilie 12 Postat Aprilie 12 → Capul sus! Finalul cu aceste cuvinte pentru mine a spus tot, am trecut prin multe in cat sa simt acele cuvinte !! Foarte frumos interviu si sincer chiar mai astept si altele !! Iar despre invitat, sa o tina tot asa pentru ca ceea ce face si cum face e foarte bine !! 1
Postări Recomandate