Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Model postare :

Nume : V a l y #

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : sa se adauge o sub categorie Stiri Auto/moto

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : cu o activitate buna deoarece majoritatea membriilor sunt pasionati de asa ceva .. si daca odata iti este greu sa te uiti pe net tragi un ochii aici si gasesti orice modalitate .. iar eu unu ma pot ocupa sa postez aici zilnic. asteptam si parerea colegiilor nostri.

• Like 3
  • Mor de râs 1
Postat

Merită încercat 🥳

:pros:

• Ador 1
  • LCS PREMIUM
Postat

Chelba, încă încerci sa faci parte din staff? :))) 

Pt propunere sunt contra, a mai fost și nu a fost un succes, de aia a fost eliminata, la fel s-a întâmplat și cu știrile din lume. 😊 

• Like 2
  • Ador 1
  • Administrator
Postat

:contra: Suntem o comunitate de gaming, nu parc auto-moto.

• Like 1
  • Mor de râs 2
Postat

Contra,nu poti avea noutati continui  in alt format gen prezentare,etc as fi pro

• Like 1
Postat

Pro, sigur exista in comunitate multi pasionati de masini si motoare.

• Ador 1
  • Administrator
Postat

Părerile sunt împărțite, o să am rugămintea la un coleg @ Fondator să vină cu un verdict concludent și final, până atunci, așteptăm.

O parte aveți o viziune asupra secțiunii, altă parte susțineți ideea mea și anume că aici este LEAGUECS ROMÂNIA (comunitatea celor pasionați și dedicați, nu parc auto.)

• Like 1
  • Ador 1
  • Administrator
Postat

:contra:
Avem suficiente categorii care duc in continuare lipsa de activitate. Pentru început,eu, zic să ajungem în punctul în care,aproape chiar nu mai avem unde posta şi apoi să adăugăm categorii noi.

• Like 2
  • UP 1
  • Fondator
Postat

:RESPINS:

Avem destule categorii in momentul de fata..

:topic_inchis:

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate