Mencho Postat Februarie 5 Postat Februarie 5 (editat) Salutare Leaguecs, Serverul nostru, ESPORTS.LEAGUECS.RO s-a deschis, suntem in continua dezvoltare si ne marim echipa ! Ce cautam noi: Formarea unei echipe administrative bine dezvoltata in a mentine un joc cat mai echilibrat si mai placut Fie ca admin, fie ca jucator, fie ca vip, dorim sa ne formam o comunitate cat mai prietenoasa Persoane comunicative cu bun simt si respect Crearea unui mediu cat mai placut si atractiv pentru toti jucatorii Campanie Admin + VIP Gold free in desfasurare, click aici ESPORTS.LEAGUECS.RO Editat Februarie 16 de WW3 update 3 1 2
bnt. Postat Martie 27 Postat Martie 27 sunt in cautarea a 2 sau 3 owneri ,care se pot ocupa de server mai bine ,eu nu prea am timp si daca se poate sa ajute si la boost saptamanal cu ceva ,dar in mare parte am nevoie sa se ocupe de server , acces ftp pot oferi dupa o perioada de timp ,daca sunt doritori care vor sa ajute ,ma puteti contacta pe discord : bnt99 4 1 1
Delta @LCS Postat Aprilie 6 Postat Aprilie 6 EN Admin Applications are now open and we are looking for active admin who can help us manage the server Free VIP for good activity RO Aplicațiile pentru administratori sunt acum deschise și căutăm un administrator activ care să ne ajute cu administrarea serverului. VIP gratuit pentru activitate de calitate. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum