Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Name: conte 
SteamID: STEAM_0:1:925546246 
Reason: wall 
Unban Time: Permanent Ban 
Admin Name: ShuTDowN 
Admin SteamID: STEAM_1:1:1191591444

Pe data de 25.03.2026 am fost banat de catre adminul ShuTDowN, fara ca acesta sa aibe vreo dovada. Nu a facut nici poze, nici demo nici nimic. Sincer nu ma intereseaza foarte mult unban-ul ci mai mult ca sa va aduc la cunostinta ca aveti astfel de admini care nu au habar de acest joc si iau astfel de decizii ;D 

Postat

adminul va posta imediat demo si in momentul in care vom avea dovezi referitoare la codul tau doresc sa iti editezi cererea unban !

Postat

O SA IEI UNBAN ADMINUL NU ARE DOVADA BANULUI

Postat

Name: Ceaușescu 240km/h peek

SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199790689781/

Admin Name: doizece

Admin SteamID: Nu îl știu  

Deci mia zis pe chat"Ba ceausescule tot la fel de prost ai rămas hai pa ai ban" pe motiv de wh eu ne având nimica în pc și am văzut video și eu cel puțin una joc foarte mult la sunet și ii mai aud ca na am 2 perechi de căști de alea mici pe fir și după unele mari peste și tot o tine ca am wh dar eu nu am nmk.Dar pe sv între timp mai eram 2 cu hack și I tot ziceam Admin fai ceva ca dădea prin pereți nimeni nu ma baga în seama 

• LCS PREMIUM
Postat
17 hours ago, Cr1stanN said:

Name: Ceaușescu 240km/h peek

SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199790689781/

Admin Name: doizece

Admin SteamID: Nu îl știu  

Deci mia zis pe chat"Ba ceausescule tot la fel de prost ai rămas hai pa ai ban" pe motiv de wh eu ne având nimica în pc și am văzut video și eu cel puțin una joc foarte mult la sunet și ii mai aud ca na am 2 perechi de căști de alea mici pe fir și după unele mari peste și tot o tine ca am wh dar eu nu am nmk.Dar pe sv între timp mai eram 2 cu hack și I tot ziceam Admin fai ceva ca dădea prin pereți nimeni nu ma baga în seama 

Ai greșit serverul. 

Topic închis. 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate