vankert Postat Martie 21 Postat Martie 21 Nume :vaNkert Vârsta :25 Gradul pentru care dorești să aplici : Indiferent, cel mai mic grad Contact [Steam/Discord/Facebook/etc.] : https://steamcommunity.com/profiles/76561198723582082/ De ce dorești să faci parte din echipa noastră? :Doar astazi am intrat pe server si am ramas placut surprins, n am mai vazut de mult un asa server si as vrea sa ajut cu tot ceea ce pot ! Experiență în domeniu : 2-3 ani AMX Multumesc frumos ! 1
daulow Postat Martie 21 Postat Martie 21 Salut! Daca baiatul cunoaste comenzile de baza,eu sunt Pro! 2
Just-Ray Postat Martie 22 Postat Martie 22 Salutare Cred ca ar trebui sa mai joace putin Contra pt moment 2
piolo Postat Martie 23 Postat Martie 23 (editat) Hi everyone, Hey guys, I don't have a positive or negative opinion, I don't know what to say because I don't have any information about Vank. I'll try to see if he's respectful, what he writes, and how he plays. Editat Martie 24 de piolo 1
Halauca_Danut Postat Martie 23 Postat Martie 23 On 22/03/2026 at 10:33, Just-Ray said: Salutare Cred ca ar trebui sa mai joace putin Contra pt moment de aceeasi parere sunt si eu, sa ne mai onoreze cu prezenta o perioada.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum