Rusu Radu Postat Martie 20 Postat Martie 20 Contractul Outersloth Salut! Așa cum am mai spus, am creat fondul nostru indie Outersloth după succesul fenomenal al Among Us Am avut norocul să avem succes în acest drum — iar până în martie 2026, am finanțat 24 de jocuri Dar nu ne-am oprit aici. Un alt obiectiv important a fost să încurajăm alți publisheri și fonduri să adopte condiții mai prietenoase pentru dezvoltatori. Ce facem concret? Publicăm întregul contract Outersloth (datele sensibile precum email-uri și adrese sunt eliminate, evident) Dacă ești un studio interesat de finanțarea jocurilor, sperăm ca acest model să-ți ofere un punct de plecare solid Nu ne așteptăm ca toată lumea să copieze modelul nostru — fiecare are nevoi și servicii diferite. De ce contează asta? Standardele industriei sunt construite pe ceea ce este public. Așa că vrem să aruncăm contractul nostru în „ring” pentru a influența viitoarele discuții din industrie. Transparența este cheia Sperăm să-ți placă lectura! Vezi contractul complet
Postări Recomandate