gofor-anto Postat Martie 18 Postat Martie 18 1]. Nume:Toni [2]. Nick server:gofor-anto [3]. Varsta:17 [4]. LeveL:16 [5]. Ore jucate [Apasa aici]:https://www.gametracker.com/server_info/zm.leaguecs.ro:27015/top_players/?query=gofor-anto [6]. Ai citit regulamentul?:"mtuchi" [7]. De ce doresti admin?:am foarte mult timp liber si o sa fiu activ destul de mult.vreau sa va ajut si sa intervin la probleme cand unii poate aveti alta treaba si nu va puteti chiar ocupa in acel moment. Pace si iubire pe server
Totny Blaze Postat Martie 19 Postat Martie 19 Contra, în ultimă luna doar 5 zile de activitate. Revino in 2 săptămâni cu o nouă cerere.
VΞNOM Postat Martie 19 Postat Martie 19 contra astazi de dimineatza ai fost afk pana la ora 7:25 si tin sa cred ca lai lasat peste noapte afk pt ore revino dupa 2 saptamani.
[email protected] Postat Martie 19 Postat Martie 19 Contra to what my colleagues said, you stay away from ideas when you are on the server.
5tefaN Postat Martie 19 Postat Martie 19 (editat) Contra! Iti mai trebuie activitate. Si te rog pe viitor sa pastrezi un limbaj decent ! Revii peste doua saptamani. Daca indeplinesti conditiile astea de la mine ai pro. Editat Martie 19 de 5tefaN
Leoxxx Postat Martie 19 Postat Martie 19 Contra, Increase activity and you break rules which I warned you multiple times. Fix it and come back after 2 weeks. Good luck
Eddwarddo Postat Martie 19 Postat Martie 19 Stiu ca vorbeai cu kinley pe server despre faptul ca iti dau baietii contra la cerere deoarece ai doar 5 zile jucate intr-o luna, cand tu de fapt doar de 5 zile joci. Si cam au dreptate baietii. Eu nu zic ca n-ai face treaba, dar fiind de atat de putin timp pe server, nu cunosti bine comunitatea, jucatorii, adminii. Mai asteapta 2-3 saptamani, apoi poti face o alta cerere. 1
Postări Recomandate