XennonEd Postat Martie 13 Postat Martie 13 (editat) [1]. Nume: Eduard [2]. Nick server: XeNNoN [3]. Varsta: 26 [4]. LeveL: 20 [5]. Ore jucate: https://www.gametracker.com/player/XeNNoN/zm.leaguecs.ro:27015/ , peste 100. [6]. Ai citit regulamentul?: "mtuchi" [7]. De ce doresti admin?: Sa ajut sv , 13 ani experienta in zm. De foarte multe ori se incalca reguli in fata mea care strica buna dispozitie , si nu doar a mea , a tuturor. Initial nu am vrut sa fac cerere pentru admin deoarce stiu ca implica mai multa responsabilitate decat a unui player normal dar ultimul caz prin care am trecut m a facut sa fac aceasta cerere , respectiv : eram intr un tunel si puneam saci si un player cu dummy de doua ori in doua runde diferite mi a facut block in spate cu clone sa nu ma pot da inapoi in tunel, subliniez ca nu ma ataca doar facea block cu clone. Am spus asta pe server insistent dar fiind decat un singur admin online la momentul respectiv , nu a actionat cu nimic , nu ii voi da numele. A trebuit sa ii comunic personal ca ii fac demo si il pun pe forum ca sa se potoleasca. Uneori nu mai e vorba ca un player nu stie regulamentul.. e vorba de nesimtire( din moment ce avea dummy avea si level mai mare , se presupune ca stia anumite lucruri ). Sunt pregatit sa imi asum gradul cu profesionalism , multumesc. Editat Martie 13 de XennonEd
XennonEd Postat Martie 13 Autor Postat Martie 13 (editat) Spre deosebire de tine intru zilnic sa ma joc.. pe tine nu te am mai vazut de vreo 3 zile.. sincer nu stiu ce mai cauti cu grad ca nu ajuti pe nimeni cu nimic.. :))) Editat Martie 13 de XennonEd 1
Totny Blaze Postat Martie 13 Postat Martie 13 Contra, nu ai activitate. Chiar dacă nu îl vezi pe toxic on are aproape 2000 de ore în joc până acum și când intră își face treaba mereu. Revino peste 2 săptămâni cu altă cerere, succes. 2
zennik @ZM Postat Martie 13 Postat Martie 13 Activitatea ta în ultima săptămână chiar luna ai jucat doar câteva zile, ceea ce nu prea este destul, nu ai voie sa îți răspunzi singur la topic și sa vii cu reproșuri către adminii care și-au exprimat părerea, fiecare admin își îndeplinește funcția comform regulamentului, dacă este încă în staff înseamnă că merita, pentru aroganta, activitatea slaba și reproș din partea mea CONTRA
Eddwarddo Postat Martie 13 Postat Martie 13 Da, ai 200 de ore, dar facute intr-o saptamana. Iti trebuie activitate constanta ca sa intelegi serverul, stafful, jucatorii, fluctuatia jucatorilor, atitudinea lor etc. Iti recomand sa nu mai dai reply la raspunsurile staffului. Tu ai facut cererea, noi suntem responsabili sa venim cu un feedback catre tine si in legatura cu cererea, iar feedback-ul nu se comenteaza, se primeste si atat. Fie ca este mai mult sau mai putin acceptabil de catre cel caruia ii este adresat acel feedback. Nu-ti da nimeni vreun raspuns cu rautate, este un raspuns OBIECTIV legat de tine si de activitatea ta. Eu, personal, te-am vazut pe server saptamana asta, pana acum cateva zile nu te-am vazut niciodata. Asta inseamna ca nu ai activitate ceva mai lunga, macar 2-3 saptamani, inseamna ca nu cunosti cum functioneaza aceasta comunitate, inseamna ca mai ai ceva lucruri de invatat pana sa-ti doresti sa fii parte din echipa. Iti recomand cu drag sa mai astepti 2-3 saptamani, apoi sa revii cu alta cerere. Contra. Multumesc si spor la joc!
Leoxxx Postat Martie 14 Postat Martie 14 (editat) Contra, You don't have good attitude towards the admins. And I think u don't even respect it. And your hours are good but ur activity is low. Good luck Editat Martie 14 de Leoxxx
N3rv Postat Martie 14 Postat Martie 14 Contra , ai o activitate slaba si aparent ai si o latura foarte aroganta ca ti a dat toxic contra , in loc sa i multumesti ca asa te face sa joci mai mult ca sa ajungi helper tu o dai in arogante...
SicraN Postat Martie 15 Postat Martie 15 Ai activitatea foarte slaba pe server, deci mai intai rezolva problema asta inainte sa mai faci cerere pentru helper. Contra.
Mona Postat Martie 15 Postat Martie 15 Contra. Try to be more active and respectful towards others, then try again later in 2 weeks. Good luck
5tefaN Postat Martie 15 Postat Martie 15 La 13.03.2026 la 21:40, XennonEd a spus: Spre deosebire de tine intru zilnic sa ma joc.. pe tine nu te am mai vazut de vreo 3 zile.. sincer nu stiu ce mai cauti cu grad ca nu ajuti pe nimeni cu nimic.. :))) Vezi, de asta o sa primesti contra, cine esti tu sa l judeci. El a muncit mult sa abia acest grat.
5tefaN Postat Martie 15 Postat Martie 15 (editat) CONTRA, nu am nimic personal cu tine doar ca nu joci fairplay, activitatea ta lasa de dorit. Revino peste doua saptamani poate ai noroc. Editat Martie 15 de 5tefaN
Postări Recomandate