Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nume reclamant: XeNNoN

Nume admin reclamat: ~T0X1C~

Motiv: kick fara motiv , nu justifica actiunea , amenintare cu gag fara sa injur sau sa fac spam , doar am cerut o explicatie si inca o astept. Face ce vrea el pentru ca ( asa a avut placere ) , abuz.

Durata Ban (Daca este cazul): - 

Dovada(video/poza/demo): https://imgur.com/a/qUvfe5o

• Mor de râs 1
Postat

Nici nu ai sa primești vro explicație pentru ce ai luat kick , de juma de runda ma uitam la tine cum iti băteai joc de playeri pe sv si de dimineață când nu sunt playeri 8 9 playeri erau pe sv si iti băteai joc de ei , gag ai luat pentru ca mai disperat ba frustrat ba sa iti dau explicație pentru ce ti am dat kick gag , ti am zis lasă mă ca nu am chef sa stau sa ma cert cu tine + ca aveam si nervi de dimineață si se lasa si mai urat .. ai lvl 20 nu trebuie sa zic eu pentru ce ai luat slay, dacă cunoșteai regulamentul știai pentru ce ai luat kick inloc de slay

Postat

Din cate vezi dupa ce am luat kick ti am cerut de 10 ori explicatie si nu ai fost capabil sa spui una pentru ca nu ai. Orice spui e in contradictoriu.  
Cu ce mi am batut joc de playeri , arata dovezi explicatie tot , nu faci afirmatii pe nimic cand habar n ai de nimic .  Pe mine nu ma intereseaza ca ai tu nervi , nimanui nu i pasa de nervii tai. Nu ti descarci nervii pe playeri pe sv si sa faci abuz de grad. Va rog frumos conducerea sa ia atitudine. Am incheiat.

PS : spui multe si nu zici nimic, inca nu am aflat motivul kick ului si gag ului. 

• Mor de râs 1
Postat

Please, provide full evidence to prove you'r point ( demo/video preferably ), because this screenshot can just be out of context and not prove anything.

Postat
45 minutes ago, XennonEd said:

Din cate vezi dupa ce am luat kick ti am cerut de 10 ori explicatie si nu ai fost capabil sa spui una pentru ca nu ai. Orice spui e in contradictoriu.  
Cu ce mi am batut joc de playeri , arata dovezi explicatie tot , nu faci afirmatii pe nimic cand habar n ai de nimic .  Pe mine nu ma intereseaza ca ai tu nervi , nimanui nu i pasa de nervii tai. Nu ti descarci nervii pe playeri pe sv si sa faci abuz de grad. Va rog frumos conducerea sa ia atitudine. Am incheiat.

PS : spui multe si nu zici nimic, inca nu am aflat motivul kick ului si gag ului. 

Pai nici nu o sa il afli , du  te si citește regulamentul si iti dai seama singur unde ai greșit,  ti am mai zis ai lvl 20 trebuie sa ști unde ai greșit +vip nu ai lvl 1 sa iti zic eu , ti am zis de 5 ori la rând lasă mă tu ai caut sa iei gag 😂 

Postat

Provide good evidence (video or demo). And behave well and matured while texting. Good luck :)

• LCS PREMIUM
Postat

Toxic o sa primeasca un avertisment verbal pentru ca nu a dat explicatii concrete de ce a aplicat comenzile pe tine.
T/C

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate