Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nume : @pad7rar

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Propun sa adaugam pentru toate serverele comunitare SourceBanned pentru a scapa de "BanList-ul pe forum"

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Din punctul meu de vedere o evidenta mai buna a adminilor si a banurilor

Postat

chestia asta poti sa o faci si tu pentru serverul tau ,trebuie doar sa-ti cumperi un domeniu si dupa sa instalezi sourceban

Postat

Pai dc sa fac pe alt domeniu daca eu sunt in comunitatea LCS... daca as avea un domeniu as face acolo tot, corect?
Nu m-ar deranja sa primesc subdomeniu doar pt mine sa fac sourceban, ideea este ca am zis pentru toate serverele din comunitate.

• Administrator
Postat

Salutare,

Fiecare server din cadrul comunității își alege singur modul de a opera ban-urile, fie printr-o interfață PHP, fie prin banlist-ul clasic de pe forum.

Așa cum ți-am spus și pe Discord, eu am înțeles inițial că dorești ceva unic, făcut de la 0 pentru LEAGUECS, o interfață de banuri diferită față de cele deja existente, nu implementarea directă a sursei SourceBans++ (sau o variantă similară).

Personal, o văd și nu prea o văd utilă în contextul comunității, deoarece majoritatea adminilor sunt deja obișnuiți cu modul vechi de gestionare a banurilor. Dacă tu consideri că este util pentru serverul tău, îl poți implementa fără probleme pe cont propriu.

În ceea ce privește discuția despre primirea unui subdomeniu, trebuie înțeles că oferirea unui subdomeniu nu înseamnă doar crearea unui nume de tipul server.leaguecs.ro. În practică, acesta trebuie legat de un director pe server, iar utilizatorul trebuie să primească acces FTP în sub-rădăcina acelui director pentru a putea încărca și administra fișierele aplicației. Comunitatea LEAGUECS nu oferă astfel de tipuri de acces pe infrastructura principală, deoarece implică anumite riscuri de securitate și administrare.

Dacă colegii mei @ Fondator*ii,  vor considera util sau oportun acest lucru, poți discuta direct cu ei și veți stabili împreună cum se procedează. Din punctul meu de vedere, însă, sunt total contra asupra tuturor aspectelor menționate.

Postat

Scuze pentru reply, dar e in jur de 100/200 euro cred sa faci un sourceban de la 0, pot gasii eu un developer sa faca ceva special pentru LCS, acum cum am spus trebuie sa fim cu totii deacord nu doar eu...
Daca voi considerati ca nu e necesar atunci mna.. nu am ce sa fac... va respect raspunsurile ❤️

• Administrator
Postat

Eu personal cred că se ușurează puțin munca unui admin/deținător , dacă acest tip de ”sourceban” nu implică costuri foarte mari nu văd de ce nu aș fi PRO, însă dacă implică costuri mari și  este ceva greu de realizat + nu prezintă interes si pentru alti detinători/admini de servere, atunci zic Contra. 

Mulțumim pentru propunerea ta! Așteptăm și alte păreri :)

• Administrator
Postat

Da , dar trebuie sa ti cont ca nu toate serverele folosesc banlist , de exemplu nestle banlist face care doreste la noi nu e obligatoriu acel banlist !

Postat

Din partea mea, dacă ai nevoie să organizezi sau să implementezi ceva automat, nu am nicio problemă și susțin această inițiativă.
Totuși, din experiența mea personală, atunci când un manager de server sau un membru al staff-ului are o idee pentru a îmbunătăți serverul și consideră că merită aplicată, uneori cea mai bună soluție este să fie testată direct.
Dacă decizi să mergi mai departe cu această idee, o poți implementa și apoi să ne prezinți un raport cu punctele pozitive și cele negative.
Astfel, vom putea discuta propunerea pe baza unor rezultate reale și a unei experiențe deja testate.
După aceea, voi putea să îmi exprim o opinie mai clară despre propunerea ta PRO.

• Fondator
Postat

Salut . 

Ideea in sine are intentii bune dar nu este realizabila din mai multe motive : 

1) Anumite servere folosesc deja propriul sistem , panou de control etc si sunt sigur ca nu vor renunta la el .

2) Ca ideea ta sa fie operationala , baza de date din spatele site-ului trebuie sa acceseze fiecare server in parte , ori eu nu sunt de acord sa dau "share" la asa ceva :)

Ideea e de apreciat dar nu o vad implementabila. 

Contra . 

Sa aveti o saptamana cu spor ! 

• Like 1
  • Fondator
Postat
La 09.03.2026 la 7:04, John @ Anormalii a spus:

Salut . 

Ideea in sine are intentii bune dar nu este realizabila din mai multe motive : 

1) Anumite servere folosesc deja propriul sistem , panou de control etc si sunt sigur ca nu vor renunta la el .

2) Ca ideea ta sa fie operationala , baza de date din spatele site-ului trebuie sa acceseze fiecare server in parte , ori eu nu sunt de acord sa dau "share" la asa ceva :)

Ideea e de apreciat dar nu o vad implementabila. 

Contra . 

Sa aveti o saptamana cu spor ! 

Nu am ce completa, John a enumerat corect totul.

Contra

• Administrator
Postat

În acest cad, analizând răspunsurile colegilor și motivațiile acestora, propunerea este respinsă.

Subiect închis!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate