5tefaN Postat Martie 6 Postat Martie 6 (editat) [1] Nick server : ImortalSerb [2] IP si Steam ID : STEAM_0:0:595519923 [3] Motiv : Vulgar language, insults directed at an admin. Repeated violation of the rules. [5] Durata banului : 2400 minutes [6] Alte detalii : Am ales sa dau un numar mai mare de minute pentru ca acest player a mai fost banat de catre N3rv. nu se invata minte, tot abuzeaza de abilitate oricate sanctiuni i s ar aplica. Plus ca m a injurat am ajuns la aceasta decizie. Editat Martie 16 de 5tefaN
5tefaN Postat Martie 16 Autor Postat Martie 16 (editat) [1] Nick server : CYBER XD [2] IP si Steam ID : SteamID: STEAM_1:1:1880587367 [3] Motiv :LM LUNG / LM SPAWN [5] Durata banului : 60 minutes [6] Alte detalii : slay de 3 ori pentru aceeasi gresala, l am anuntat pe y@, dar a continuat Editat Martie 24 de 5tefaN
5tefaN Postat Martie 24 Autor Postat Martie 24 [1] Nick server : pishta lakatos [2] IP si Steam ID : SteamID: STEAM_0:1:406157245 [3] Motiv : LASER SPAWN [4] Dovada: https://streamable.com/s57y0a [5] Durata banului : 30 minutes [6] Alte detalii : Nu este cazul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum