FaceToFace78 Postat Martie 5 Postat Martie 5 (editat) [1]. Nume: Petrica [2]. Nick server: FaceToFace [3]. Varsta: 25 [4]. LeveL: 20 [5]. Gradul actual: Helper [6]. Ore jucate [Apasa aici]: 214 https://www.gametracker.com/player/FaceToFace/zm.leaguecs.ro:27015/ [7]. Link de la ultima cerere: [8]. De ce doresti upgrade?: Pentru acces la mai multe comenzi . Pererea mea este ca mi fac destul de bine datoria de aceea fac si aceasta cerere si am si activitate pe sv . Consider ca am activitate mai multa fata de multi alti helperi care sunt pe acest server de aceea ma facut cererea, am orele necesare , am abolut tot. Editat Martie 5 de FaceToFace78
N3rv Postat Martie 5 Postat Martie 5 Contra , trebuie sa astepti 4 sapamani pana sa poti face cerere de upgrade de la helper la administrator nu dupa 1 sap de helper faci cerere pt administrator , altfel toti am ajunge owneri in maxim 1 luna si 1 saptamana
zuky Postat Martie 5 Postat Martie 5 cf ma,tu nu citesti regulamentul pentru upgrade,pe langa cele 4 saptamani de la data de astazi ti se mai adauga inca 2 pentru nerespectarea regulamentului de up!
zennik @ZM Postat Martie 5 Postat Martie 5 (editat) Contra, trebuie sa aștepți 4 săptămâni de la soluționarea cererii de helper, succes, revino cu o cerere după data de 6 aprilie După spusele lui zuky Editat Martie 5 de zennik
5tefaN Postat Martie 5 Postat Martie 5 Contra! Nu poti face cerere asa, asteapta timpul necesar. Plus ca nu te priveste activitatea altor admini, daca nu te nimeresti cu ei pe sv asta nu inseamna ca nu au activitate. Asteapta cele 6 saptamani si poti sa revii cu o noua cerere. Bafta!
Mona Postat Martie 5 Postat Martie 5 Contra! You did not follow rank upgrade rules. You are trying to rush everything, that is not a good sign for a responsible and good admin.
Postări Recomandate