Sari la conținut

Postări Recomandate

• Moderators
Postat

3ATI88i.jpeg

Gigi Becali (67 de ani) a făcut anunțul despre viitorul lui Siyabonga Ngezana (28 de ani) la FCSB.

Gigi Becali, despre situația lui Siyabonga Ngezana la FCSB: ”O să se opereze”

Întrebat despre situația lui Siyabonga Ngezana, Gigi Becali a transmis că nu se pune problema ca fundașul sud-african să plece de la FCSB la vară. Omul de afaceri a precizat că apărătorul central ar urma să se opereze în curând, pentru a fi apt pentru Cupa Mondială din SUA, Mexic și Canada.

În urma unei convocări a lui Siyabonga Ngezana la naționala Africii de Sud la Cupa Mondială, FCSB s-ar putea alege cu până la 500.000 de euro de la FIFA.

Cum să nu rămână? Să iau banii, să se ducă la Africa acolo, să iau și eu 4-5 sute de mii (n.r. de euro). Nu vrea să se opereze? Până la urmă o să se opereze. Ngezana e fotbalist. Noi nu știam, el juca accidentat, mă, nebunul. Și din cauza lui am ajuns în situația asta.

Cu Rapid de exemplu aveam 2-0 în minutul 87, s-a făcut 2-2. Și din cauza lui am luat golurile pe care le-am luat de am mâncat bătăile pe care le-am mâncat. Dar el juca accidentat, nu știu. Noi nu aveam fundași centrali. Și gata. Una peste alta, ce a fost a fost, s-a întâmplat. E jucător valoros, cum să te desparți de el?”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

La Cupa Mondială din SUA, Mexic și Canada, Africa de Sud e în Grupa A, alături de Mexic și Coreea de Sud, în timp ce a treia componentă a grupei se va stabili în urma barajului Cehia – Irlanda / Danemarca – Macedonia de Nord.

Sursa

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate