Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat
ZjOWUO2.png

1f44b.png Salut , bine te-am regăsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS 1f44b.png

CM9W9oE.png

PinkyQueen ♥ LCS

🌸

🎬 Astăzi avem un moment special pentru întreaga comunitate LeagueCS! 🎬
Stăm de vorbă cu Mădălina, administratoarea noastră, iar acest interviu este mult așteptat de membrii ai comunității.

Vom descoperi ce se află în spatele rolului de administratoare, cum gândește, ce provocări a întâmpinat și ce viziune are pentru viitorul comunității.

Este ocazia perfectă să aflăm povești autentice, să vedem omul din spatele nickname-ului și să ne inspirăm din experiența ei.

Fiecare răspuns contează, fiecare perspectivă ne ajută să înțelegem mai bine dinamica comunității și ce înseamnă să fii parte activă din LeagueCS.

Așteptați-vă la discuții sincere, insight-uri interesante și, desigur, câteva momente amuzante care fac totul mai autentic.

Așadar, luați-vă un loc confortabil, relaxați-vă și bucurați-vă de fiecare moment al acestui interviu.
🎧 Vizionare plăcută pentru că vocea voastră contează! 🎧

🌿 PERSONAL 🌿

⮚ CATEGORIA I - Omul din spatele funcției 

🌿 Cine este ea dincolo de grad, culoare și responsabilități? 🌿

Mă numesc Mădălina Irina (majoritatea știți), sunt o persoană veselă, sociabilă și optimistă în general.

🌿 Cum te-ar descrie cei apropiați în câteva cuvinte sincere? 🌿

Timidă, uneori am încredere prea ușor în oameni.

🌿 Ce trăsătură a ta te-a ajutat cel mai mult în viață? 🌿

Nu știu dacă m-a ajutat ceva anume… probabil bunătatea. Aceasta m-a făcut să fiu receptivă cu oamenii și să leg prietenii strânse, chiar dacă uneori am fost rănită.

🌿 Ce defect recunoști că încă îl mai „șlefuiești”? 🌿

Timiditatea. Încerc să fiu mai sigură pe mine și să reacționez cu mai mult curaj în situații noi.

🌿 Ce valori nu ai negocia niciodată, indiferent de context? 🌿

Sufletul, respectul și integritatea personală nu se negociază pentru mine.

🌿 Când ai avut ultima dată un moment în care ai spus: „Sunt mândră de mine”? 🌿

Atunci când am luat carnetul de șofer (31 mai 2024). Am reușit să fac ceva ce nu credeam că voi reuși vreodată, prin muncă și efort constant.

🌿 Ce te liniștește atunci când simți că lucrurile scapă de sub control? 🌿

Nu mi s-a întâmplat asta des, însă când mă simt neliniștită, stau, analizez totul la rece și abia apoi iau o decizie rațională.

⮚ CATEGORIA II — Echilibru și maturitate 

🌿 Cum reușești să împaci viața personală cu responsabilitățile din comunitate? 🌿

Nu mi se pare că am o responsabilitate mare pe comunitate, îmi place ceea ce fac, așa că îmi este destul de ușor să le împac.

🌿 Există momente în care ai simțit că trebuie să fii mai puternică decât te simțeai de fapt? 🌿

Nu cred că am trecut prin asta până acum.

🌿 Ce ai învățat despre oameni în toți acești ani? 🌿

Oamenii nu sunt întotdeauna ceea ce par, am învățat asta pe propria piele.

🌿 Ai fost vreodată dezamăgită de cineva din comunitate? Cum ai gestionat acel moment? 🌿

Da, de mai multe ori. Nu țin dușmănie. Uneori nu ne-am vorbit luni sau chiar ani, însă când persoana respectivă revenea, ne salutam și atât.

🌿 Ce înseamnă pentru tine loialitatea? 🌿

Depinde de context, dar într-o relație, loialitatea înseamnă să fii dedicat unei persoane, să nu înșeli și să nu distrugi încrederea celuilalt.

🌿 Dacă ar fi să dai un sfat versiunii tale din trecut, care ar fi acela? 🌿

Nu mai fi atât de naivă când vine vorba de încredere în oameni (da, știu, mi s-a spus asta de multe ori).

👑 STAFF & LEADERSHIp 👑

⮚ CATEGORIA I — Administratorul 

👑 Ce înseamnă cu adevărat gradul de Administrator pentru tine? 👑

Responsabilitate și dorința de a ajuta pe toată lumea, lucru care îmi place sincer să fac.

👑 Care este diferența dintre autoritate și respect?  👑

Autoritatea este legată de poziție, funcție sau putere, iar respectul se câștigă prin fapte și atitudine.

👑 Cum iei o decizie atunci când știi că nu va mulțumi pe toată lumea? 👑

Dacă știu că decizia mea nu va mulțumi pe toată lumea, discut cu persoanele implicate pentru a găsi o soluție cât mai echilibrată.

👑 Ai avut vreodată o decizie care te-a afectat emoțional? 👑

La locul de muncă, am vrut să iau o decizie, dar nu am reușit să o duc până la final.

👑 Care este linia roșie pe care nu o permiți nimănui să o treacă? 👑

Să mi se vorbească nepoliticos. Glumim și râdem, dar există limite clare.

👑 Ce tip de comportament apreciezi cel mai mult la un membru din staff? 👑

Să fie deschis și să asculte sfaturile colegilor săi.

⮚ CATEGORIA II — Comunitatea 

👑 Cum ai descrie evoluția comunității de când ești tu aici? 👑

Una foarte bună; pe zi ce trece, comunitatea se dezvoltă și mai mult datorită oamenilor și staff-ului dedicat.

👑 Ce schimbare majoră ți-ai dorit mereu să vezi implementată? 👑

Comunitatea este bine așa cum este, momentan nu cred că este nevoie de schimbări majore.

👑 Există un moment din istoria comunității care ți-a rămas în suflet? 👑

Nu cred, cel puțin nu îmi amintesc un moment anume.

👑 Ce crezi că diferențiază această comunitate de altele? 👑

Într-un singur cuvânt: O R I G I N A L I T A T E A

🎮 GAMING 🎮

⮚ CATEGORIA I — Pasiunea ⮘

🎮 Cum a început povestea ta cu gaming-ul? 🎮

Cred că aveam 8 ani când tata mi-a instalat CS 1.6 să mă joc cu boții :)). Pe la 11 ani mi-am făcut primul cont pe o comunitate care acum nu mai există.

🎮 Ce joc ți-a marcat cel mai mult parcursul? 🎮

Counter-Strike 1.6, clar.

🎮 Preferi competiția sau distracția pură? 🎮

Distracție pură.

🎮 Ce te atrage mai mult: strategia sau adrenalina? 🎮

Adrenalina

🎮 Există un moment „epic” din gaming pe care nu îl vei uita niciodată? 🎮

Nu cred… nici nu-mi mai amintesc vreunul.

⮚ CATEGORIA II — Mentalitate ⮘

🎮 Ce înseamnă fair-play-ul pentru tine? 🎮

Să joci corect și să respecți regulile, indiferent de rezultat.

🎮 Cum reacționezi când pierzi? 🎮

Depinde de stare și energie, dar în general, dacă am chef să joc și încep să pierd, înjur 😂

🎮 Crezi că gaming-ul poate forma caracterul unui om? 🎮

Nu.

🤍 Viitoare Mămică 🤍

⮚ CATEGORIA I — Emoție și schimbare ⮘

🤍 Cum ai primit vestea că vei deveni mamă? 🤍

La început puțin speriată, dar m-am obișnuit destul de repede.

🤍 Ce emoție a fost cea mai puternică în acel moment? 🤍

Am fost și fericită, și speriată în același timp, însă un copil va fi mereu o bucurie în viața cuiva.

🤍 Cum simți că te-a schimbat această etapă? 🤍

Surprinzător, sunt mai activă decât de obicei, deci m-a schimbat în bine.

🤍 Ți s-au schimbat prioritățile? În ce mod? 🤍

Da, normal. De exemplu, nu mai arunc bani pe prostii, ci cumpăr doar ceea ce este necesar pentru mine și bebe.

🤍 Ce lecții din comunitate crezi că te vor ajuta în rolul de mamă? 🤍

Nu neapărat lecții, însă oamenii apropriați din comunitate vor fi alături de mine ❤️

⮚ CATEGORIA II — Viitorul ⮘

🤍 Ce fel de mamă îți dorești să fii? 🤍

O mamă care îi va oferi fiului ei tot ce își dorește: afecțiune, dragoste, fericire, așa cum am avut eu parte.

🤍 Ce valori vrei să îi transmiți copilului tău? 🤍

Să fie respectuos, pentru mine acesta este cel mai important lucru.

🤍 Crezi că îl vei introduce în lumea gaming-ului? 🤍

Cred că va descoperi singur 😂 dar în principiu da.

🤍 Cum vezi echilibrul între viața de familie și implicarea în comunitate? 🤍

Îmi pot face timp pentru toate, astfel încât să fie bine pentru familie și comunitate.

🤍 Dacă peste ani copilul tău ar citi acest interviu, ce ți-ai dori să înțeleagă despre tine? 🤍

Că îl voi iubi și voi fi alături de el indiferent de situație, și că tot ce fac, fac pentru el, chiar dacă voi mai greși. Nu suntem perfecți.. 

⚡păreri ⚡

✦ MisterDevil - PinkyQueen este o super colegă, implicată, matură, cu bun simț, te ajută de fiecare dată când apelezi la ea, este o persoană deschisă cu care ai ce discuta. Sper să o țină tot așa în continuare,

✦ Alexvnder. - Este acel tip de fată care este mereu cu zâmbetul pe buze, râde, glumește, este și foarte muncitoare. Acum sincer, vă spun cu nerăbdare că aștept și Pinky Jr. sau 1st_Psycho JR, scuze Pinky, dar nici eu nu mai știu ce este 😂. De asemenea, mereu a sărit în ajutor și a fost obiectivă când a fost vorba de STAFF-ul comunității LEAGUECS. În plus, mă bucur că îmi este prietenă și că reușește să coordoneze activitatea STAFF-ului alături de colegii ei administrator. Pinky, dacă vezi asta, vreau să îți spun că sunt BUT!

✦ Ares - O stiu pe Pinky de multi ani, inclusiv din viata reala. Ne stim cu tachinarea si mistoul, mai ales pe tema inaltimii ei ...dincolo de glume, e ok ca om, activa in comunitate si isi face treaba bine. Nu e genul care dispare dupa 2 saptamani, deci respect pentru consecventa.

✦ Dexter. @ GOV.RO - Mădălina este o persoană deosebită, pe care am avut plăcerea să o cunosc atât ca și colegă, cât și ca prietenă. Este implicată, serioasă și mereu orientată spre colaborare și rezultate bune. A avut încredere în mine și m-a racolat în proiectul LEAGUECS ROMANIA, lucru pentru care îi sunt recunoscător, deoarece mi-a oferit oportunitatea de a face parte dintr-o echipă activă și dinamică. Mădălina se remarcă prin spirit de inițiativă, responsabilitate și o atitudine pozitivă care motivează oamenii din jurul ei. Este genul de persoană pe care te poți baza, atât profesional, cât și uman.

✦ Nemesys. @ LCS - Este persoana care ma facut sa ajung la gradul de Administrator si sa demonstrez ce pot intr-un forum sa fac , si cata activitate pot face , si persoana care ma sustinut mereu in tot pe aceasta comunitate ! 

✦ lyfe - Mady este ca e o persoana linistita, amabila si sigur dedicata. Cu siguranta face parte din Hall of Fame-ul Leaguecs-ului.
O persoana care pune suflet si energie in aceasta comunitate ( sa nu uitam ca vine si Juniorul incurand )

✦ 1st_Psycho - Este persoana foarte iubitoare si buna la suflet.

✦ Alex06 - Una foarte bună, persoană de treabă, drăguță, simpatică, ajută comunitatea extrem de mult plus membrii acestuia (m-a ajutat și pe mine de atâtea ori și țin să îi mulțumesc). În rest, știe foarte bine că nu am o părere proastă despre ea. 

🎤  îNTREBĂRI ECHIPĂ 🎤

🎤 Baby Gang - Ce te-a făcut să rămâi pe LCS până în prezent?  🎤

🎤   -  Ce părere ai despre staff-ul prezent de pe comunitatea LCS? 🎤

Oamenii din comunitate în primul rând.
Sunt mândră de voi toți, fără activitatea voastră comunitatea nu ar fi ajuns aici. Felicitări tuturor!

🎤 Alexvnder. - Dacă ai reîncepe de la Moderator, ce sfaturi le-ai da viitorilor Junior Moderator/Moderators de pe comunitate, care nu știu în ce constă activitatea acestora.  🎤

🎤   -  Ți-ar place să fii iară în culoarea moderatorilor? 🎤

Fiți activi și implicați. Observați comunitatea, ajutați membrii și încercați să contribuiți constant, nu doar când aveți chef. Consistența contează mai mult decât cantitatea
Am uitat cum e 😂 Probabil că da.

🎤 Nemesys. @ LCS - Cum ar fi staff-ul fără mine ? 🎤

Sincer? Plictisitor 😂 Cu cine mai râd eu dacă tu pleci?

🎤 Ares - Mada, recunosti ca ai venit de multe ori la mine dupa sfaturi?   🎤

🎤   - Ce ti-a prins cel mai bine si ce ai ignorat complet? 🎤

Da, de 3 ori da și ai fost mereu o persoană care m-a susținut, chiar dacă uneori am fost un stres 😂
Cel mai bine: să fiu mai atentă la oameni. De ignorat: nu știu să fi ignorat vreun sfat de la tine. 

🎤 MisterDevil - Dorește o părere  🎤

Sunt mândră de tine că ai ajuns aici și că te-am am propus să fii administrator. Esti o persoană minunată și sper să rămâi la fel.

🎤 TheDude @ LCS - What’s something you believe that most people disagree with? 🎤

I believe that kindness, patience, and staying true to yourself are more important than popularity or always being right, even if many people don’t see it that way.

🎤 HeLL^ - Cand revii la noi pe server ? 😂🤣 🎤

Promit să revin curând pentru că nu v-am uitat și nu se va întâmpla să vă uit, și că vă mulțumesc pentru răbdarea avută cu mine 🩵 

🎤 canceru - Ce ai vrea să schimbi în vitor pe forum ? 🎤

🎤    - Cum reușești să mă suporți ? 🎤

Nu cred că e nevoie de schimbări, e bine așa cum este.
Greu 😂 Glumesc, îți faci treaba și apreciez asta.

🎤 lyfe - Consideri ca management-ul unui forum te ajuta in viata de zi cu zi ( gen gandire, munca etc..) 🎤

Nu neapărat forumul, ci anumiți oameni de aici m-au ajutat să cresc.

🧠 fILOZOFIE PERSONALĂ & VALORI 🧠

🧠 Cum faci diferența între ceea ce vrei cu adevărat și ceea ce societatea îți spune că ar trebui să vrei? 🧠

Stau, analizez și văd cum este mai bine, ce se potrivește cu valorile și obiectivele mele, și ce nu.

🧠 Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face?  🧠

Să trateze pe toată lumea cu respect și bunătate, indiferent de circumstanțe sau statut.

🧠 Care este cea mai surprinzătoare realizare pe care ai avut-o? 🧠

Cum am zis mai pe la începutul interviului, faptul că am luat permisul de conducere este o realizare mare pentru mine, pentru că am reușit să depășesc frica și să învăț cu răbdare.

🧠 În ce situații simți că trebuie să-ți reevaluezi principiile? 🧠

Atunci când apar schimbări majore în viață, cum ar fi responsabilități noi sau experiențe care îmi testează valorile; de exemplu, vestea că voi fi mamă m-a făcut să reevaluez modul în care prioritizez și tratez lucrurile importante.

🧠 Ai vreun model sau mentor care ți-a influențat mentalitatea?  🧠

Nu am unul concret, însă oamenii din comunitate și experiențele personale m-au ajutat să-mi formez mentalitatea.

🧠 Ce valori consideri că te definesc cel mai mult și cum le protejezi? 🧠

Bunătatea, respectul și loialitatea. Le protejez prin atitudine constantă, alegerea atentă a oamenilor cu care mă înconjor și acțiuni concrete care reflectă aceste valori.

🧠 Care a fost cea mai importantă lecție de viață care te-a schimbat profund până acum? 🧠

A fost vestea că voi deveni mamă. Aceasta m-a schimbat, m-a făcut mai responsabilă și mai conștientă de importanța deciziilor mele.

🧠 Ce te face să te ridici dimineața cu adevărat motivat, dincolo de obligații? 🧠

Faptul că o să vină copilul meu și abia aștept să-l strâng în brațe.

🧠 Există un principiu sau o regulă după care trăiești fără compromis? Care este și de ce? 🧠

Respectul față de familie și oameni apropiați – nu fac compromisuri când este vorba de bunătate și integritate, pentru că acestea definesc cine sunt.

🧠 Crezi că succesul provine mai mult din talent înnăscut sau din efort constant? 🧠

Din efort constant. Talentul poate ajuta, dar fără muncă și perseverență nu ar însemna mare lucru.

🧠 Cum definești respectul și cum îl aplici în viața ta de zi cu zi? 🧠

Respectul înseamnă să tratez oamenii corect, să ascult, să nu judec și să respect promisiunile și limitele celorlalți. Îl aplic prin comunicare sinceră și prin comportament constant.

🧠 Dacă ar fi să lași un mesaj generațiilor viitoare, care ar fi esența mentalității tale? 🧠

Să rămâneți buni, să fiți consecvenți cu voi înșivă și să înțelegeți că răbdarea, bunătatea și efortul constant aduc rezultate durabile.

🚀 AMBIȚII & VIITOR 🚀

🚀 Cum ar arăta viața ta ideală peste cinci ani, dacă toate deciziile ar fi sub controlul tău? 🚀

Cred că ar fi la casa mea, într-un mediu liniștit și fericit, înconjurată de familie și oameni dragi.

🚀 Urmezi un plan bine definit sau te lași ghidat de oportunități și „flow-ul vieții”? 🚀

Mă las ghidată de oportunități. Îmi place să iau decizii în funcție de cum se aliniază circumstanțele și intuiția.

🚀 Ce înseamnă pentru tine să „reușești” și cum ai ști că ai atins acel nivel? 🚀

Să fiu mulțumită cu mine însămi, cu viața mea și cu oamenii din jurul meu. Succesul înseamnă echilibru între familie, prieteni, carieră și împlinirea personală.

🚀 Preferi siguranța unei rutine sau să-ți asumi riscuri care ar putea schimba totul? 🚀

Depinde de context, dar în general prefer să am un echilibru între siguranță și asumarea unor riscuri calculate.

🚀 Dacă timpul și banii nu ar fi o limită, care ar fi primul lucru pe care ți l-ai propune să-l realizezi? 🚀

Să călătoresc în lume cu familia și să ofer copilului meu experiențe memorabile, educative și pline de bucurie.

🚀 Care este cea mai mare ambiție a ta și ce te oprește să o urmezi acum? 🚀

Cea mai mare ambiție este să creez o familie fericită și echilibrată și să mențin comunitatea pe care sunt într-un mod activ. Obstacolele sunt responsabilitățile actuale și timpul limitat.

🚀 Dacă ai putea influența viitorul tău printr-o singură alegere azi, care ar fi aceea? 🚀

Să fiu mai organizată și să-mi prioritizez timpul pentru ceea ce contează cu adevărat, atât pentru mine, cât și pentru familie.

🚀 Ce sacrificii ești dispus să faci pentru a-ți transforma visurile în realitate? 🚀

Timp, energie și anumite conforturi personale, pentru a pune familia și proiectele importante pe primul loc.

🚀 Cât de mult din ceea ce faci acum este pentru tine și cât este pentru a impresiona pe alții? 🚀

Majoritatea este pentru mine și pentru oamenii dragi, doar foarte puțin este influențat de a impresiona.

🚀 Cum ai vrea să fii descrisă peste 10 ani, nu prin realizări materiale, ci prin cine ești ca persoană? 🚀

O persoană realizată prin muncă, răbdare și perseverență, iubitoare, corectă și echilibrată.

🎧Omul din Spatele Avatarului🎧

➤  Ce activități îți ocupă timpul atunci când nu ești în fața ecranului?

Muncă, familie, planificare și activități zilnice legate de viața personală.

➤  Ce gen muzical îți rulează cel mai des în căști și pe ce artist dai mereu replay?

Manele 😂 și nu am un singur artist preferat, ascult în funcție de dispoziție.

➤  Care e producția (film sau serial) care te-a prins atât de tare încât ai face binge din nou fără ezitare?

The Vampire Diaries, pe care l-am văzut de minim 4 ori și tot nu m-aș plictisi. Urmat de The Originals și Legacies, spin-off-uri ale TVD.

➤  Funcționezi mai bine pe modul „răsărit” sau pe stil „bufniță de noapte”?

Bufnița de noapte.

➤  Dacă ai putea seta o zi perfectă după propriile reguli, cum ar arăta ea de la prima oră până la final?

M-aș trezi liniștită, aș petrece timp de calitate cu familia, m-aș ocupa de proiectele personale și comunitare, aș face mișcare, apoi relaxare și seara timp pentru odihnă și hobby-uri.

🧩 RELAȚII & OAMENI 🧩

🧩 Cum știi dacă cineva îți este cu adevărat apropiat? 🧩

Dacă putem vorbi ore întregi fără să ne plictisim și simt conexiunea autentică.

🧩 Ce înseamnă „iubire” dincolo de romantism sau prietenie? 🧩

Iubirea poate fi și iubirea de familie. Înseamnă încredere, loialitate și grijă sinceră pentru celălalt.

🧩 Crezi că oamenii pot fi cu adevărat obiectivi sau totul este filtrat prin percepția lor? 🧩

Consider că da, oamenii pot fi obiectivi în anumite situații, dacă își controlează percepțiile.

🧩 Dacă ai ști că nu poți eșua, ce ai face diferit chiar acum? 🧩

Mi-aș schimba locul de muncă și aș urma ceva ce mă pasionează cu adevărat.

🧩 Dacă timpul și banii nu ar fi o limită, cum ți-ai trăi viața? 🧩

Doar în vacanțe, relaxare și explorare a lumii :)).

🧩 Ce tip de oameni eviți? 🧩

Oameni manipulatori și toxici.

🧩 Ce te face să pierzi încrederea într-o persoană? 🧩

Minciuna și lipsa de respect față de promisiuni.

🧩 Care crezi că este secretul unei prietenii de lungă durată? 🧩

Încrederea reciprocă și respectul constant.

🧩 Cum ai gestiona o persoană care te enervează constant, dar trebuie să colaborezi cu ea? 🧩

Încerc să pun munca și comunitatea pe primul loc și să uit de orice dușmănie personală.

🧩 Preferi să fii sincer și direct sau să „îndulcești” adevărul pentru a proteja sentimentele cuiva? 🧩

Sincer, uneori „îndulcești” adevărul pentru a proteja sentimentele altora.

🧩 Cum reacționezi dacă un prieten îți cere ajutorul, dar tu nu ai timp sau resurse? 🧩

Îi spun frumos că nu pot să-l ajut și sper să înțeleagă.

💭 REFLECȚII DINCOLO DE SUPRAFAȚĂ 💭

✪ Care este adevărul despre tine pe care îl accepți cu greu? ✪

Că nu pot controla totul și uneori sunt vulnerabilă.

✪ În ce moment din viața ta ai simțit că te-ai maturizat cu adevărat? Ce a declanșat schimbarea? ✪

De când am aflat că voi fi mamă 🩵

✪ Dacă ai fi obligat să renunți la tot ce te definește acum, ce ar rămâne esențial din tine? ✪

Bunătatea față de oameni.

✪ Care este diferența dintre persoana care ești și persoana care vrei să devii? ✪

Nu cred că există diferențe mari; mă simt aproape de ceea ce vreau să devin.

✪ În ce situații simți că nu ești 100% sincer cu tine însuți? ✪

Când îmi spun „vei reuși” și în interior mă îndoiesc de puterile mele.

✪ Crezi că destinul există sau fiecare rezultat este suma alegerilor tale? ✪

Cred că destinul există, dar alegerile personale îl influențează.

✪ Ce parte din tine încerci să ascunzi cel mai des? ✪

Că sunt „slabă” și „naivă”.

✪ Ce te motivează atunci când nu mai ai deloc motivație?  ✪

Familia și băiatul meu care urmează să apară.

🌓 QUICK DEEP 🌓

💡 Bani sau liniște? 💡

Liniște

💡Răbdare sau acțiune rapidă? 💡

Răbdare

💡Bogăție sau timp? 💡

Timp

💡Risc sau siguranță? 💡

Siguranță

💡Respect sau popularitate? 💡

Respect

💡Disciplină sau inspirație? 💡

Disciplină

💡A câștiga sau a avea dreptate? 💡

A câștiga

💡Rapid și imperfect sau lent și perfect? 💡

Lent și perfect

💡Influență sau integritate? 💡

Integritate

💡Independență sau sprijin? 💡

Sprijin

💡Tradiție sau inovație? 💡

Tradiție

💡Carismă sau competență? 💡

Competență

💡Pace interioară sau performanță maximă? 💡

Performanță maximă

💡Logică sau emoție? 💡

Emoție

💡Control sau libertate? 💡

Libertate

💬 FINAL 💬

💬 Care a fost cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o aici? 💬

Oameni vin și pleacă, însă relațiile adevărate rămân.

💬 Ce ai vrea să transmită oamenii despre tine după acest interviu? 💬

Sper ca am lăsat o impresie bună și că oamenii vor vedea implicarea și bunătatea mea.

💬 Ce planuri sau proiecte ai pentru viitorul comunității? 💬

Momentan nu am nimic stabilit, însă voi evalua oportunitățile pe măsură ce apar.

💬 Cum te motivezi să rămâi activ/implicat zi de zi? 💬

Munca mea depusă de 4 ani și prieteniile construite aici.

💬 Dacă ar fi să descrii comunitatea într-un cuvânt, care ar fi acela? 💬

Originalitate

💬 Un mesaj de încheiere pentru cei care ne urmăresc și susțin proiectul? 💬

Mă bucur că faceți parte din comunitatea noastră minunată și vă doresc spor în tot ce v-ați propus!

@PinkyQueen @ LCS

🎤 Concluzii Finale de interviu🎙️

Acesta a fost interviul nostru o discuție autentică, directă și bine structurată, construită pentru a evidenția atât parcursul invitatului, cât și latura sa personală.

De aceea, vă invităm să lăsați o părere în comentarii

▸Cum vi s-a părut interviul în ansamblu?

▸Ce impresie v-a lăsat invitatul ?

▸Cum apreciați structura și organizarea întrebărilor?

▸Ați simțit că toate aspectele importante ale parcursului invitatului au fost abordate?

▸Ce întrebări ați adăuga sau schimba pentru viitoarele interviuri?

▸Ce moment v-a impresionat sau v-a făcut să zâmbiți?

▸Ați simțit că interviul a fost autentic și transparent?

▸Ce teme sau subiecte ați dori să vedem în următoarele ediții?

▸Aveți sugestii pentru a face interviul mai interactiv sau mai captivant?

Feedback-ul vostru ajută la creșterea calității și la dezvoltarea proiectului.

Mulțumim pentru timpul acordat și pentru implicare. Urmează noi interviuri, noi povești și noi perspective.

• Like 1
  • UP 2
  • Ador 5
Postat

Am tradus interviul, a fost cel mai bun interviu pe care l-am citit vreodată, nu o să mint, acum înțeleg, Mady este persoana în care poți avea încredere fără să știi de ea.
10/10

• Ador 2
  • Administrator
Postat

Felicitări pentru implicare.

Un interviu superb. Nota 10.

• Ador 2
Postat

Un interviu ce nu poate fi notat.

Sincer să fiu, nu am avut foarte multe interacțiuni cu Mădălina în trecut, însă încă de la prima conversație, odată cu revenirea mea în comunitate, s-a creat un respect reciproc.

Nu cred că există persoane care, vorbind cu ea pentru prima dată, ar putea să își formeze o impresie neplăcută. Este genul de om care transmite calm, bun simț și seriozitate din primele minute.

Mădălina, îți doresc tot succesul din lume, sănătate fără limite pentru băiat și ca toate visele tale să devină realitate.

Felicitări și lui @1st_Psycho — sunt convins că voi veți fi familia LeagueCS.

• Ador 2
Postat

Un interviu foarte bine structurat, cu întrebări foarte bune. Felicitări @Rusu Radu

Felicitări @PinkyQueen @ LCS pentru răspunsuri, și va doresc să aveți un băiețel perfect sănătos și să vă aducă numai bucurii. ❤️

• Ador 2
  • Administrator
Postat

Felicitări!

Un interviu foarte bun, bine structurat și organizat. 

@PinkyQueen @ LCS felicitări pentru răspunsurile date si pentru răbdarea avută! 😊

• Ador 2
Postat

Top!

• Ador 2
Postat

Foarte reușit interviul,îmi place ca ești sinceră și ai acceptat și sa răspunzi la întrebările Staff-ului,îți multumim

@Rusu Radu nu am cuvinte e un interviu reușit tine tot asa

• Ador 2
Postat

Se observă munca depusă ..întrebările sunt perfecte și răspunsurile pe măsura , felicitări ! ❤️❤️ 

• Ador 2
  • Asistență Tehnică TS3
Postat

WOW, Foarte frumoasa integrare in pagina ❤️❤️ interviul este de asemenea reusit

• UP 1
  • Ador 2
Postat

Vă mulțumesc pentru toate răspunsurile voastre

și mai ales pentru reacții.

Sper că v-a plăcut acest interviu.

Interviurile următoare au primit modificări,
iar sfaturile dumneavoastră mă ajută constant la îmbunătățirea calității interviurilor.

Nu uita, feedback-ul tău mă ajută!

:topic_inchis:

• Fortzaaaa 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate