Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator
Postat

🌸 Concurs Special de Fete – Cu ocazia Primăverii 🌸

Primăvara a sosit și odată cu ea lumina, zâmbetele și emoțiile frumoase înfloresc în sufletele voastre 🌷✨
Fiecare gând, fiecare zâmbet, fiecare gest al vostru aduce căldură și bucurie în comunitate 💖🌺

💌 Tema concursului: „Un mesaj pentru o femeie care te inspiră” 💗
Scrie din inimă câteva rânduri pentru o persoană specială din viața ta și lasă emoția să vorbească 🌸🌼🌿

📅 Perioada concursului: 1 Martie – 9 Martie
👑 Premiu unic: Badge special „Spring Queen” 🌷✨

🌺 Fiecare mesaj contează! Arată-ne câtă frumusețe poate transmite un gând sincer 💕
🌸 O singură regină a primăverii va fi aleasă 🌸
💖 Vă așteptăm cu drag să participați și să ne umpleți forumul de primăvară, culoare și emoție! 💖

📜 Regulile concursului:
1. ✨ Mesajul trebuie să fie original, scris de tine și din suflet.
2. 🌷 Include cel puțin un emoji de primăvară (🌸🌼🌿🌞) pentru vibe-ul concursului.
3. 💌 Poți să trimiți un mesaj pentru orice femeie care te inspiră: mamă, soră, prietenă, profesoară sau bunică. 
4. 🌈 Lungimea mesajului trebuie să fie minim 2-3 rânduri.
5. 💖 Nu sunt permise copieri sau mesaje generice – căutăm emoție autentică și creativitate.
6. 🌟 Fii pozitivă și încurajează alte participante – concursul este despre feminitate și susținere!
7. ⏰ Participările se primesc până pe 8 Martie inclusiv.

@ Girls

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

🌸 Special Spring Contest for Girls 🌸

Spring has arrived, bringing light, smiles, and beautiful emotions to your hearts 🌷✨
Every thought, every smile, every gesture brings warmth and joy to our community 💖🌺

💌 Contest Theme: “A message to a woman who inspires you” 💗

Write a few lines from your heart for a special person in your life, and let your emotions speak.

🌸🌼🌿

📅 Contest Period: March 1 – March 9
👑 Unique Prize: Special badge “Spring Queen” 🌷✨

🌺 Every message counts! Show us the beauty a sincere thought can convey 💕
🌸 Only one Spring Queen will be chosen 🌸
💖 We look forward to seeing your participation and filling the forum with spring, color, and emotion! 💖

📜 Contest Rules:
1. ✨ Your message must be original, written by you and from the heart.
2. 🌷 Include at least one spring emoji (🌸🌼🌿🌞) to capture the spring vibe.
3. 💌 You can write a message for any woman who inspires you: mother, sister, friend, teacher or your grandmother. 
4. 🌈 Message length must be at least 2-3 lines.
5. 💖 Copy-pasted or generic messages are not allowed – we look for authentic emotion and creativity.
6. 🌟 Be positive and encourage other participants – this contest celebrates femininity and support!
7. ⏰ Entries are accepted until March 8 inclusive.

• Like 7
  • Ador 5
  • LCS PREMIUM
Postat

Un mesaj pentru femei : Nu uitați cât de puternice, luptătoare și decise sunteți, puteți depăși orice luptă, orice obstacol, orice dificultate chiar dacă suferiți, o luați de la capăt cu mai multa înțelepciune, cu multe lecții învățate și mai multa încredere în voi și mai puțină în cei care vă greșesc. Sunteți inspirație, frumusețe, blândețe și sensibilitate pentru toți cei ce vă înconjoară. Nimic nu vi se pare greu și chiar dacă este, reușiți întotdeauna să duceți la bun sfârșit ceea ce ați început.

Girls Power. 🌸

• Like 6
  • Ador 11
Postat

🌸 Pentru mama mea – prima mea lecție despre iubire și putere 🌸

Mamă, tu ești primăvara care nu se termină niciodată în viața mea 🌼Chiar și atunci când ți-a fost greu, ai ales să zâmbești. Chiar și atunci când ai obosit, ai ales să mergi mai departe pentru mine. În tăcerea ta am descoperit cea mai mare formă de curaj, iar în brațele tale am învățat ce înseamnă siguranța.

M-ai învățat că o femeie adevărată nu își pierde frumusețea în fața greutăților, ci strălucește și mai puternic 🌞 Ai pus mereu pe toți înaintea ta și ai iubit fără condiții, fără pauză, fără limite.

Dacă astăzi am încredere în mine, este pentru că tu ai avut încredere în mine prima. Dacă astăzi sunt puternică, este pentru că am crescut lângă cea mai puternică femeie pe care o cunosc 💖

Îți mulțumesc pentru fiecare sacrificiu nevăzut, pentru fiecare lacrimă ascunsă și pentru fiecare îmbrățișare care mi-a vindecat fricile. Ești inspirația mea cea mai frumoasă lecție de viață 🌼👑

• Like 5
  • Ador 10
Postat

Draga mea mama, îți mulțumesc că ai fost alături de mine în cele mai grele momente. Îți mulțumesc că ai avut grijă să mă ridic și să rămân puternică pentru copiii, nepoții tăi.

Te iubesc și vei fi mereu cea mai minunată mamă și cea mai bună mamaie. Să ai o primăvară plină de cele mai minunate întâmplări și La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere și ziua mamei!🌹💝

• Like 5
  • Ador 13
  • Interesant 1
Postat

Vreau să îmi exprim aprecierea față de mama mea, omul care m-a sprijinit toată viața și m-a făcut să fiu mai puternică.

Nu îmi pot găsi cuvintele suficient de potrivit pe cât resimt aprecierea și recunoștința față de ea. ❤️‍🔥

Vreau să îi mulțumesc pentru toate încurajările primite, pentru toată susținerea și iubirea acordată necondiționat, pentru toată înțelegerea. O voi iubi etern și voi încerca mereu să îi ofer tot ceea ce își dorește, să compensez cu iubire pentru toate greutățile prin care a trecut, pentru că merită deplin 🌸

Totodată, vreau să apreciez fiecare femeie care alege în fiecare zi bunătatea - în ciuda momentelor dificile prin care au trecut și prin care au avut curajul să treacă, într-un final, cu un zâmbet și să rămână la fel de kind. 💐

• Like 6
  • Ador 6
  • LCS PREMIUM
Postat

Datorita faptului ca ziua mamei mele e pe 8 Martie , voi scrie si eu ceva !

Vreau să-ți spun cât de mult însemni pentru mine, mamă. Fiecare zi în care ești alături de mine este o binecuvântare.

Îți mulțumesc pentru tot ce ai sacrificat pentru mine, pentru puterea ta și pentru iubirea fără margini. Ești cea mai frumoasă parte a vieții mele!

• Like 6
  • Ador 9
  • Administrator
Postat

💗 Mai sunt doar 5 zile până la finalizarea concursului!

📅 Concursul se încheie pe 9 Martie 2026, iar atunci va fi anunțată câștigătoarea! 🎉

✨ Dacă nu te-ai înscris încă, mai ai timp! Te așteptăm cu drag să participi! 💕

🌷 Mult succes tuturor participantelor! 🌷

🏆 Badge pentru câștigătoare 🏆

🎀 Acesta este badge-ul care va fi primit de câștigătoare:

springqueenbadgelcs.png

@ Girls

• Like 2
  • UP 2
Postat

Wow! Toate mesajele voastre m-au atins până la lacrimi! 🥰

La mulți ani, fetelor, doamnelor, mamelor!

Fie ca ziua de 8 martie și fiecare altă zi din viața voastră să fie plină de împliniri pe toate planurile.

Vă doresc sănătate, puritate, iubire și fericire, pentru fiecare mămică din voi!

Cu această ocazie, am să las și eu un mesaj 😁

Nu le prea am cu îndulcirea mesajelor sau trimiterea lor către părinți. Am decis că nu voi trimite un mesaj mamei și nici nu o voi suna, pentru că acum este ca un copil mic, din cauza problemelor de sănătate.

Dar azi mă voi duce la ea cu un gând bun, cu o îmbrățișare caldă și cu sprijinul meu – atât fizic, cât și sufletește!

Îi voi spune că ziua de azi este pentru noi: pentru curajul nostru, pentru iubirea noastră, pentru ambiția și blândețea noastră de a vă înțelege pe voi, bărbații! 😂

Azi ne răsfățăm! Doar eu și tu, mama!

La mulți ani! ❤️

• Like 2
  • UP 1
  • Ador 4
  • Administrator
Postat

🌸 Concurs special pentru fete – Cu ocazia primăverii 🌸

Inițial, acest concurs a fost organizat pentru un singur loc 👑
Însă pentru că mesajele voastre au fost absolut superbe și pline de emoție 💕 am decis să oferim încă un premiu special 🐝✨

🥇 Locul I – Spring Queen 👑
Pentru cel mai emoționant și sincer mesaj 💌
Câștigătoarea este: Vantheea 

🥈 Premiu Special – Spring Honey 🐝🌷
Oferit în semn de apreciere pentru un mesaj care ne-a atins sufletul 🌸
Câștigătoarea este: GabrielaAka

💐 Dorim să mulțumim tuturor fetelor care au participat la acest concurs. Toate mesajele au fost frumoase, sincere și pline de emoție 💌 Alegerea nu a fost deloc ușoară, însă a trebuit să ținem cont de câteva lucruri precum naturalețea mesajului, sinceritatea și emoția transmisă.

🌷 Chiar dacă nu toate ați câștigat de această dată, fiecare mesaj a avut ceva special și ne-a arătat cât de frumos poate fi exprimat un gând pentru o persoană dragă.

💖 Felicitări câștigătoarelor și mulțumim tuturor pentru participare! 💖
🌸 Ați adus multă emoție și frumusețe în această primăvară! 🌸

• Like 4
  • Ador 3
  • Mersi 1
  • Confuz 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate