Moderators Mr.JohnnySins Postat Martie 1 Moderators Postat Martie 1 Xiaomi începe 2026 în forță și pare să vrea să mute discuția dincolo de un simplu upgrade anual. Seria Xiaomi 17 nu se vrea a fi doar o nouă generație de flagship-uri, ci o repoziționare în zona premium, cu accent pe imagistică profesională, autonomie extinsă și integrare totală în ecosistemul companiei. Vedetele sunt, evident, Xiaomi 17 și Xiaomi 17 Ultra, două telefoane care bifează o etapă nouă în colaborarea cu Leica care, de altfel, nu este una nouă. Designul este unul minimalist, dar se merge pe un sistem foto dus la extrem Din câte am putut observa, seria Xiaomi 17 păstrează o estetică sobră, aproape profesională. Linii sunt curate, margini foarte subțiri, un design care nu epatează. Xiaomi vorbește despre o structură „Guardian”, care combină sticlă rezistentă de generația nouă, fibră de sticlă de înaltă duritate și ramă din aliaj de aluminiu, plus certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf. Așadar, în ciuda faptului că deși telefoanele de la Xiaomi mi s-au părut dintotdeauna fragile, pare că acest lucru este o aparență și nimic mai mult. Xiaomi 17 Ultra este cel mai subțire model Ultra de până acum, cu o grosime de 8,29 mm și o greutate de aproximativ 218 grame. Modulul foto a fost redesenat. Telefonul vine în variantele Black, White și Starlit Green (pe care îl poți vedea și în fotografiile mele, întrucât am avut oportunitatea de a mă juca câteva zile cu el). Modelul standard Xiaomi 17 este și mai compact: 8,06 mm grosime și 191 grame. Culorile includ Venture Green, Alpine Pink, Ice Blue și clasicul Black. Ramele ajung la doar 1,18 mm, iar construcția rămâne solidă, cu structură metalică 6M42 și protecție IP68. Sursa
Postări Recomandate