Administrator Nemesys. @ LCS Postat Februarie 28 Administrator Postat Februarie 28 Nume : GTA 5 Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adaugarea unei categorii noi de gta 5 Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Avand in vedere cat de jucat este acest joc cat si single player si multiplayer , o rubrica cu acest joc ar spori interesul pentru toate updateurile jocului , modurile lui si discutii despre acest joc ! 2 1
TheDude @ LCS Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 Pro GTA V a fost jocul meu de vis acum câțiva ani și când îl joc, este uimitor și este și acum preferatul meu, și este preferatul meu + cred că poate aduce schimbări pe forum. Deci este Pro din partea mea. 2 1
M6FIA Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 Merită încercat , întradevăr este un joc popular , sper să fie activitate în caz că se aprobă . 3
ZENITH Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 Pro, ar fi benefic sa avem categorie pentru un joc foarte popular atat ca singleplayer cat si ca multiplayer. 3
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Februarie 28 Administrator Postat Februarie 28 pro. GTA V este un joc foarte popular în rândul gaming-ului. 2
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Februarie 28 Autor Administrator Postat Februarie 28 Salut ! Am creat categoria ! T/C 1
Postări Recomandate