Moderators Mr.JohnnySins Postat Aprilie 1 Autor Moderators Postat Aprilie 1 Un extraterestru coboară pe Pământ și merge într-un bar. Barmanul, șocat, întreabă: – Ce bei? Extraterestrul răspunde: – Apă distilată cu hidrogen molecular, fără impurități! Barmanul: – Deci… un shot de vodcă?
Moderators Mr.JohnnySins Postat Aprilie 15 Autor Moderators Postat Aprilie 15 Se intoarce Bula de la scoala: - Mama, copiii imi zic ca am capu' mare! - Lasa, Bula, lasa. Acum ia-ti sapca si du-te in piata sa cumperi 5 kg de cartofi!
Moderators Mr.JohnnySins Postat Aprilie 15 Autor Moderators Postat Aprilie 15 Doi moşnegi se întâlnesc: - Ce mai faci, Vasile? - Uite, am fost la femei. - Şi cum a fost? - Mai curat decât la bărbaţi.
Moderators Mr.JohnnySins Postat Aprilie 24 Autor Moderators Postat Aprilie 24 "Persoana care face angajari pentru o firma discuta cu un tip care cauta de lucru: - In primul rand, firma la care va angajati este foarte obsedata de curatenie. Ati avut grija sa va curetati pantofii pe covoras inainte de a intra aici? - Desigur, am facut-o, raspunde tipul. - In al doilea rand, cerem colaboratorilor nostri sa fie sinceri. Sunteti un om sincer? - Cu siguranta, sunt un om foarte sincer, raspunde tipul. - Foarte bine, dar exista o mica problema. Noi nu avem niciun covor la intrare..."
Moderators Mr.JohnnySins Postat Aprilie 24 Autor Moderators Postat Aprilie 24 "La ora de romana, profa foarte suparata pe o parte din elevi pentru ca nu si-au facut temele si nici macar nu au citit textul dat. - Copii, sunteti atat de lenesi! Nu va faceti temele, nu invatati... O sa ajungeti intr-un loc unde e plin de oameni ca voi! Stiti unde? La care un elev o intreaba pe doamna profesoara zambind: - La Palatul Cotroceni? Doamna profesoara s-a uitat la el mirata de raspunsul primit, la care el a continuat: - Sau la Palatul Victoria? La care alt elev i-a dat replica primului elev si a zis: - Palatul Parlamentului are locuri mai multe!"
Postări Recomandate