rebeteu Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 (editat) [1]. Nume: Robert [2]. Nick server: rebeteu [3]. Varsta: 25 [4]. LeveL: 23 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: 310 aici -> https://www.gametracker.com/server_info/zm.leaguecs.ro:27015/top_players/?query=rebeteu 225 aici ->https://www.gametracker.com/server_info/zm.leaguecs.ro:27015/top_players/?query=fitze PS: am avut un bug pe numele anterior si a fost nevoit cLicK sa mi-l modifice la vremea respectiva. [6]. Ai citit regulamentul?: Da (fiecaruia i se mai intampla un pb escape, dar ramane pe loc cine stie regula ) [7]. De ce doresti admin?: Seara tarziu (2,3,4,5 AM) nu sunt admini on si sunt playeri cu lvl mare care intrec orice limita, ca exemplu: lm + pb. PS: hai sa lasam totul in spate si sa facem treaba buna Toate cele bune! Editat Martie 3 de skaraotki
Rizzea Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 Contra, nu ai citit regulamentul + activitatea este aproape inexistenta in ultimele 7 zile.
Mona Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 Contra. You didn't read the rules and you have almost no activity! Read the rules again, be more active in the server and try again in 2 weeks! Good luck
5tefaN Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 (editat) Contra, te rog sa citesti regulamentul cu atentie si revii dupa doua saptamani! Activitatea ta lasa de dorit. Editat Februarie 28 de 5tefaN
Leoxxx Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 Contra, U didn't read rules . And your activity is low . Come back after 2 weeks. Good luck!
SicraN Postat Martie 1 Postat Martie 1 Nu ai raspuns corect la intrebarea de la punctul 6. Daca il citeai, stiai ce sa raspunzi acolo. Poate data viitoare. Momentan contra.
SoLuTioNs Postat Martie 2 Postat Martie 2 contra nu ai citit regulamentul, nu prea ai activitate (in medie nu ai nici o ora pe zi jucata in ultima saptamana) reactionezi foarte vocal si negativ la sanctiuni, cred ca ai avea aceasi problema fata de jucatori fiind in rolul de admin
Eddwarddo Postat Martie 2 Postat Martie 2 Contra, deja ti-au dat colegii argumentele, sunt de acord cu ei
Postări Recomandate