Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

[1]. Nume: Robert

[2]. Nick server: rebeteu

[3]. Varsta: 25

[4]. LeveL: 23

[5]. Ore jucate [Apasa aici]: 310 aici -> https://www.gametracker.com/server_info/zm.leaguecs.ro:27015/top_players/?query=rebeteu
225 aici ->https://www.gametracker.com/server_info/zm.leaguecs.ro:27015/top_players/?query=fitze
PS: am avut un bug pe numele anterior si a fost nevoit cLicK sa mi-l modifice la vremea respectiva.

[6]. Ai citit regulamentul?: Da (fiecaruia i se mai intampla un pb escape, dar ramane pe loc cine stie regula :D )

[7]. De ce doresti admin?: Seara tarziu (2,3,4,5 AM) nu sunt admini on si sunt playeri cu lvl mare care intrec orice limita, ca exemplu: lm + pb.

PS: hai sa lasam totul in spate si sa facem treaba buna ;)

Toate cele bune!

Editat de skaraotki
Postat

Contra, nu ai citit regulamentul + activitatea este aproape inexistenta in ultimele 7 zile.

Postat

Contra. You didn't read the rules and you have almost no activity! Read the rules again, be more active in the server and try again in 2 weeks! Good luck :)

Postat (editat)

Contra, te rog sa citesti regulamentul cu atentie si revii dupa doua saptamani! Activitatea ta lasa de dorit.

Editat de 5tefaN
Postat

Contra, U didn't read rules . And your activity is low . Come back after 2 weeks. Good luck!

Postat

Nu ai raspuns corect la intrebarea de la punctul 6. Daca il citeai, stiai ce sa raspunzi acolo.

Poate data viitoare. Momentan contra.

Postat

contra

nu ai citit regulamentul, nu prea ai activitate (in medie nu ai nici o ora pe zi jucata in ultima saptamana)

reactionezi foarte vocal si negativ la sanctiuni, cred ca ai avea aceasi problema fata de jucatori fiind in rolul de admin

Postat

Contra, deja ti-au dat colegii argumentele, sunt de acord cu ei

Postat

Respins

Citeste regulamentul si revino in 2 saptamani

T/C

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate